Абе ако ги има основните уреди става. На мен лукс някакъв чак не ми е нужно. Важното е да ги има повечето важни уреди за да се върши работа, все па като ходи на зала човек не отива на почивка а да се поизпоти малко!eli_girl написа:ами аз не съм тренирала към су,но съм ходила няколко пъти в залата им...не е нищо особено,определено не е луксозно,каквато някой писа,че си търсил,но поне за момичета според мен е достатъчно...
Фитнес
Модератори: ники, Methuselah
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя

-
The_undisputed
- В началото бе словото
Аве вие ..... За какво ми е луксозна фитнес зала. Мога да ви кажа че в тая зала дет ходех до сега хич не е луксозно ... но за сметка на това съм много доволен ... и е пълна почти постоянно и още нещо ...
аз ползвам един единствен фитнес уред който няма как да го няма ... тъй че каквато и да е залата ме устройва
само тежести, дъмбели и лостове да има

п.п. и още нещо за кво ми е лукс, телевизори и т.н. аз отивам там да дигам няма да спя в тази зала.
аз ползвам един единствен фитнес уред който няма как да го няма ... тъй че каквато и да е залата ме устройва
п.п. и още нещо за кво ми е лукс, телевизори и т.н. аз отивам там да дигам няма да спя в тази зала.
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Ясно е че луксът не е важен, но това не значи че е излишен. Ходил съм и в зала с примитивни условия (и пак горе долу за същите пари), и не ми беше приятно да тренирам там. А това че една зала е пълна по-скоро е минус. Дълго време ходех в Siconco. Голяма зала е и често съм чакал за някой уред, а това ми ебава тренировката. На сегашното ми място ми е екстра. Липсват няколко уреда, но си тренирам в спокойна обстановка. 
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
castelo написа:SILVER ARROW, в София вече е пълно със зали навсякъде, така че няма да ти е друдно да си намериш.
и аз съм бил в примитивни зали. Тук в Русе имаше една малии голяма дупка беше, да не разправям подробности. Иначе наистина най-важно е все пак условията да са добри и най-вече да ти е кеф докато си помпаш другото няма значение. А иначе мерси за успокоението, макар че не съм се съмнявал че има доста зали. Няколко пъти се мотах из София покрай изпитите, нещо не намерих, много ма не съм и търсил като хората де! Поздрави на всички фенове на спорта тука!

-
edin_4ovek
- В началото бе словото
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
-
edin_4ovek
- В началото бе словото
Аз имам един страничен въпрос. Отнася се до някой от тези, които вече са почнали тренировките. Има ли и ако има КАКВИ са нормативите на края на семестъра/курса. За фитнеса в Техническия чух някакви пълни абсурди (изпит - 100 от лежанка, с 4 тренировки МЕСЕЧНО), които са супер несъобразени с повечето хора, та ми е интересно как стоят нещата в нашето Уни. Казвали ли са въобще нещо от този сорт?
2-ри въпрос - ако не съм се записал на фитнес, мога ли да ползвам залата, просто защото съм студент от уни-то? Щото ако може, значи самия процес на записване е напълно залудо
2-ри въпрос - ако не съм се записал на фитнес, мога ли да ползвам залата, просто защото съм студент от уни-то? Щото ако може, значи самия процес на записване е напълно залудо
Get High or Fly Tryin`
-
edin_4ovek
- В началото бе словото