Международни Отношения- всички курсове

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Заключено
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

STi написа:тоя по икономика само почна да се вайка тра ла ла
Ако "тоя по икономика" е многопочитаемият доц. Узунов, реакцията му изобщо не е изненадваща. Той е абсолютно над подобни маловажни неща и се рее някъде високо, което изключително много ми харесваше у него - нищо не може да разклати душевния му мир.

Освен това той първи ни предупреди миналата година, когато се натъпкахме 120 души в 218, че е по-добре да въведем ротационен принцип. В интерес на истината това е единствената алтернатива на задушаването, пък и преподавателите също не кипят от щастие заради неуредиците с липсата на пространство... Но Бог вижда :lol:
Изображение
Аватар
STi
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от STi »

нее,без тия ротационни принципи.за другите не знам,ама аз искам да си ходя на лекции(поне винаги когато имам възможност).сезирах г-н министъра Вълчев да направи нещо по въпроса :)
Steve G and...
Изображение Изображение <-- Paris Hilton;))
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

STi написа:нее,без тия ротационни принципи.за другите не знам,ама аз искам да си ходя на лекции(поне винаги когато имам възможност).сезирах г-н министъра Вълчев да направи нещо по въпроса :)
Ххехехехе, те колегите 5ти курс вече сума ти години сезират кой ли не, и пак същата история...
Аватар
don_angelitto
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от don_angelitto »

STi написа:сезирах г-н министъра Вълчев да направи нещо по въпроса
А той разбра ли? :)
edin_4ovek
В началото бе словото

Мнение от edin_4ovek »

Абе някой ходил ли е на срещата по испански като втори език и ако да какво са казали.Също ме интересува дали някой знае нещо за италиански като втори - кога,къде и т.н.А и по колко време е лекцията за втория език?
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

don_angelitto написа:
STi написа:сезирах г-н министъра Вълчев да направи нещо по въпроса
А той разбра ли? :)
Най-вероятно не, но със сигурност си е дал вид, че разбира:)

Господин министъра, та господин министъра... :roll:
Изображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: Не го ебавайте чак толкова много! :? Сигурно си спомняте поне един по-тъп министър на образованието от него.... :wink:
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

добре, възможно ли е все още да нямаме програмата :? докога за Бога? не че ми се учи , прекрасно е, ама ...странно е :shock:
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
Nassy
В началото бе словото

Мнение от Nassy »

За втори испански не знам нищо, но говорих с учителката по италиански. С нея се разбрахме да се съберем някаква група и да се видим утре следобед пред таблото май някъде около 17ч, но не си спомням точно. Понеже аз имам намерения да записвам трети език, учителката по италиански каза, че може, но ще си помисля още малко. А иначе за втори език май лекцията е около 3ч... друг е въпросът, че ние днес имахме само 1ч английски :D
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

kokteil_molotow написа:добре, възможно ли е все още да нямаме програмата :? докога за Бога? не че ми се учи , прекрасно е, ама ...странно е :shock:
:shock: Що да нямате програма? :? Аз видях някаква програма до канцеларията... :roll: Май не си знаете само испанския... :clown: То пък голяма работа! :geek:
Аватар
mexicana
От дъжд на вятър

Мнение от mexicana »

за програмата незнам, но испанският със сигурност пак ще е по същото време както досега, на същото място,със същите хора и правила ... :shock:
Целия свят в ръцете си имам, целият свят през очите му наднича....Ники-6.08.2007
майка на Ники-since 6.08.2007
съпруга-coming soon...
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Честито на печелившите, дето се вика (да се разбира моите искрени съболезнования)
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

А ние вече имаме немски :shock: За къде се е разбързала нашата Frau?Оххх, писна ми..Всяка година е така.......лекторите още не са дошли,а тя е преподала вече 5 урока....
House MD, 03x02: I’m as happy as a pig in poop
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

Creed написа:А ние вече имаме немски :shock: За къде се е разбързала нашата Frau?Оххх, писна ми..Всяка година е така.......лекторите още не са дошли,а тя е преподала вече 5 урока....
ach, mir ist so leid....
а лекторите май са заидвали... egal..

първи курс обаче как весело се тъпчат в 218 :) Боже какви сме били едно време.... :oops:
Изображение

Изображение
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

Берс, новото 20 е , че имаме упражнения в СЪБОТА!!!!!!Ненормалници!!!Познай при кой!!!
House MD, 03x02: I’m as happy as a pig in poop
Заключено

Обратно към “Студенти - общ форум”