Фитнес зали около СУ

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Фитнес зали около СУ

Мнение от Mira »

не знам тук ли й е мястото на тази тема,но искам да попитам знае ли някой за фитнес зали около СУ,които да са предимно женски :roll: аз засега знам за една - "Атама",но искам да имам и резервен план ако нещо не ми допадне,че може би за разлика от много хора предпочитам да тренирам в по-обикновена и простичка фитнес зала,нещо не ми е комфортно в лъскавите такива :oops:

пп:сори че не пиша в темата за фитнеса,но там става въпрос за фитнеса в програмата на СУ,а аз исках да попитам за нещо странично :roll: ако я сметнете за излишна преместете ми мнението в старата тема :wink:
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

Ами освен Атамата която ти казах има още няколко близо до Ректората. Едната се намира на улица Шейново в една офис сграда. Там не съм ходил и единственото което знам от познати е че е малко и скъпо. Другите зали които се сещам са трите на Атлетик. Две от тях се намират на ул. Оборище, а тази в която тренирах известно време е на бул. Янко Сакъзов. Но те също не са евтини. Когато ходех там, картата за 10 тренировки ми струваше 45лв и то с отстъпка че съм ученик. Веднъж съм ходил и във фитнес Ялта (намира се респективно във подлеза на Ялта). Уредите изглеждаха много модерни, но като цяло имаше вид по-скоро на кафе-бар отколкото на фитнес и не ми се стори подходящо лично за мен. Пиши ми ЛС ако те интерсува нещо друго за залите и да ти кажа кой е най-добрият избор според мен. :)
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Мнение от Mira »

мерси много за изчерпателния отговор,имаш ЛС :P или поне би трябвало,че нещо ми засече форума като го пращах :oops: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”