Право - всички курсове
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
човече, да не се обиждат колегите МО и ПА, ама аз не съм виждала работа където да се изисква само, единствено и изрично такова висше... всичко можеш да станеш с право, дори да нямаш специализацията съответната, не се шашкай за глупости...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- greeny
- Пишете, о, братя
аз да се обърна към колегите зайци - какво ще кажете за лекциите. 1ви впечатления и т.н. като изключим проблемите с техниката и озвучението аз съм много приятно изненадана. супер интересно ми беше, като изключим ОИТ, там подремнах 
не искам състрадание от хората!
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.
- Viky_lady
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
greeny написа:аз да се обърна към колегите зайци - какво ще кажете за лекциите. 1ви впечатления и т.н. като изключим проблемите с техниката и озвучението аз съм много приятно изненадана. супер интересно ми беше, като изключим ОИТ, там подремнах
На мен също ми е много интересно засега
Само малко се притеснявам за обема и за това как ще го учим после
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Абе що няма учебници за всички!greeny написа:аз да се обърна към колегите зайци - какво ще кажете за лекциите. 1ви впечатления и т.н. като изключим проблемите с техниката и озвучението аз съм много приятно изненадана. супер интересно ми беше, като изключим ОИТ, там подремнах
А и по ИБДП(упр.) ни дават разни статии да прочетем от Библиотеката за всяко следващо упр.
Та така - много тъпо - казват ти лекторите учи това и това ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и го вземи от там и там - а нарая => _I_
Днес карахме ОИТ за първи път и беше доста забавно...
Иначе по ППУ и ОТД май нема много смисъл да се ходи
По ОТП пича кефи също
Политология - ми бива
ИБДП- дано Цекова е на всички лекции
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ейй, заядлив бе... добре, лекар очевидно не може , но може достатъчно много неща, за да не се притесняваПлазмодий написа:nrggirl написа: всичко можеш да станеш с право, дори да нямаш специализацията съответнатавсичко с право,твърде се съмнявам
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
О, за библиотеката направо роман да изпишеш...
Честно казано не помня някога да съм свършила реално нещо там...
Когато искам да си взема нещо за вкъщи винаги "я няма тая книга", или пък друг редовен номер от "лицеприятната" леличка - "Мило момиче, не виждаш ли, че не работиме в момента"?
А си е в работното време...
А задължителен елемент е мъмренето...
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
що бе, мен библиотекарките пък много ме кефят, винаги са супер услужливи, познават си ме вече и т.н. вярно, не съм ходила в последната половин година, ама чак толкова да са се променили нещата, не вярвам... 
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
Аз мисля, че всяка книга в библиотеката, трябва да има екземпляри, които могат да се вземат за вкъщи и такива, които са само за читалня т.е. могат да се четат само в библиотеката и не се изнасят извън нея. За да се даде възможност на всички студенти от дадена специалност да я четат, ако не вкъщи, то поне в библиотеката.
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
То и човек без образование може да стане достатъчно много неща,за да не се притеснява,но не е там въпроса.На заядлива вълна съм дамnrggirl написа:ейй, заядлив бе... добре, лекар очевидно не може , но може достатъчно много неща, за да не се притесняваПлазмодий написа:nrggirl написа: всичко можеш да станеш с право, дори да нямаш специализацията съответнатавсичко с право,твърде се съмнявам
А за коя библиотека става въпрос,за факултетната ви или за университетската
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?