Обичате ли кучетата???
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- peterdi
- Легендарен флуудър
- Специалност: ГИСК
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Стига, че ще отчаем хората....
Действително когато се тръгва с такава подписка, би трябвало да има поне някакви идеи за това как да се решат безпроблемно нещата. Смяната на понятието "изолатор" с "приют" - само при смяна на реалните условия вътре, т.е. да има външен контрол върху това. Кастрацията и определянето на кучета с рисково поведение - това значи улични патрули, които да тестват кучетата в ситуация, не може да се чака инцидент. Приютяване на бездомни кучета - да е сигурно, че няма да ги изгонят после. Регламентирани санкции за хора, които изоставят кучета. И прочие, и прочие....
Действително когато се тръгва с такава подписка, би трябвало да има поне някакви идеи за това как да се решат безпроблемно нещата. Смяната на понятието "изолатор" с "приют" - само при смяна на реалните условия вътре, т.е. да има външен контрол върху това. Кастрацията и определянето на кучета с рисково поведение - това значи улични патрули, които да тестват кучетата в ситуация, не може да се чака инцидент. Приютяване на бездомни кучета - да е сигурно, че няма да ги изгонят после. Регламентирани санкции за хора, които изоставят кучета. И прочие, и прочие....
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Разбира се , че всеки има право на мнение и аз уважавам това. Също нямам против и критики и дискусии по темата. Всеки си има причина да разсъждава по даден начин.
Ако искате да направите от тази тема поле за изливане на емоции, моля, направете го. А моето желание, в случая, беше да информирам и популяризирам нещо, което според мен е хубаво да бъде постигнато. / Надявам се и вие да уважите моето мнение по този въпрос, което, както става ясно, е противоположно на вашето./
Съжалявам, ако някой се е почувствал лично обиден от заинтересоваността ми към решаване на проблема с кучетата, вместо на този с хората. Искам изрично да отбележа, че едното няма общо с другото, но някой трябва да се заеме и с това. Ако някой не е обърнал внимание- организацията не е държавна структура, т.е. парите на данъкоплатците не отиват там, т.е. всички разходи се заплащат от доброволци ! Просто понякога е нужно тези хора да имат подкрепата на закона нефинансово!!! А ако някой толкова се е загрижил за това къде и по предназначение ли отиват парите от фондовете и всевъзможните му там организации, които разпределят дарения например.... ами не ги търсете там, където би трябвало да са!
Много се отплеснах
Извинете ме колеги, но се радвам, че поне взимате отношение по въпроса. Независимо дали мразите или обичате бездомните животни, всички искате те да не се разхождат по улиците. Е,оставете това на хората, на които им се занимава да го свършат, и им дайте възможност да го правят безпрепядствено! Знаете, че дори да искаш да направиш добро безвъзмездно /най-вече тогава/ в България всичко ти пречи.
За тези, които искат да участват в подписката, ще направя всичко възможно тя да се появи онлайн възможно най-скоро
Ако искате да направите от тази тема поле за изливане на емоции, моля, направете го. А моето желание, в случая, беше да информирам и популяризирам нещо, което според мен е хубаво да бъде постигнато. / Надявам се и вие да уважите моето мнение по този въпрос, което, както става ясно, е противоположно на вашето./
Съжалявам, ако някой се е почувствал лично обиден от заинтересоваността ми към решаване на проблема с кучетата, вместо на този с хората. Искам изрично да отбележа, че едното няма общо с другото, но някой трябва да се заеме и с това. Ако някой не е обърнал внимание- организацията не е държавна структура, т.е. парите на данъкоплатците не отиват там, т.е. всички разходи се заплащат от доброволци ! Просто понякога е нужно тези хора да имат подкрепата на закона нефинансово!!! А ако някой толкова се е загрижил за това къде и по предназначение ли отиват парите от фондовете и всевъзможните му там организации, които разпределят дарения например.... ами не ги търсете там, където би трябвало да са!
Много се отплеснах
За тези, които искат да участват в подписката, ще направя всичко възможно тя да се появи онлайн възможно най-скоро
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Мариана, здрасти. 
Надявам се наистина да се постигне нещо. Да, наистина има много проблеми в страната ни и също така изобилства от хора, които като искаш да направиш нещо, ти наскачат отвсякъде с всякакви аргументи как не трябва да се опитваш, защото нито е правилно, нито ще успееш. Царе сме на демотивацията и на опозицията.
IWNS са сериозни, и ми се иска да можех да им отделя време и да им помагам в инициативите, а не да съм само симпатизант. (хаха на това ме научиха в БЧК, че ако не си доброволец, може да си симпатизант...) Те отдавна, сигурно години, подготвят този закон и се борят страната ни да направи още една крачка напред.. Надявам се да успеят. Няма да съм в България да подпиша конкретната подписка, но някой може да се подпише два пъти и за мен..
Надявам се наистина да се постигне нещо. Да, наистина има много проблеми в страната ни и също така изобилства от хора, които като искаш да направиш нещо, ти наскачат отвсякъде с всякакви аргументи как не трябва да се опитваш, защото нито е правилно, нито ще успееш. Царе сме на демотивацията и на опозицията.
IWNS са сериозни, и ми се иска да можех да им отделя време и да им помагам в инициативите, а не да съм само симпатизант. (хаха на това ме научиха в БЧК, че ако не си доброволец, може да си симпатизант...) Те отдавна, сигурно години, подготвят този закон и се борят страната ни да направи още една крачка напред.. Надявам се да успеят. Няма да съм в България да подпиша конкретната подписка, но някой може да се подпише два пъти и за мен..
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
Жоки недей така, хайде всички да напуснем жилищата си, и мариана и сътрудниците й да вкарат там всички четириноги носители на зараза и болести. Също така предлагам глупавите двукраки, които освен за слуги на псетата не стават за друго, да носят храна и да къпят четириногите палавници нонстоп. Кому са нужни жилища, заплати и тям подобни?Joker написа:А къде ще има подписка за защита на хората? Предпочитам да се положат повече грижи за хората, които бъркат по кофите за боклук, отколкото за бездомни кучета и котки. Категорично съм против пари от данъците, които плащам да отиват за тази потресающа глупост!
Нека всички приятели на бездомните "четирноги приятели" да учредят фонд, да събират пари, да си построят приюти и да си ги издържат. Това е европейско решение, а вие сега се готвите да правите помен с чуждата пита/чуждите пари!
Нам ни е потребно да имаме весели и чистички улични превъзходни любимци, а проблемите на пенсионери, социално слаби и т.н. -- "кучета ги яли".
Да помогнем на четириногите! Хората--вън от къщите! всички пари за тях! Даже да им принасяме жертви, жертви като момичето, жестоко изпохапано на пистата в НСА преди години, или като жената която си счупи крак в Гео Милев, преди години, бранейки се от подивяла глутница.
Вечна слава на палавите бесни злоби!
Скъпи колеги, които така страстно и ентусиазирано употребявате запасите си от ирония срещу когото ви падне
няма да отговарям повече на нападките ви, защото не това беше идеята на тази тема, а именно да се превръща в поле на нападки и злостни коментари
Далеч съм от мисълта да се заяждам с вас. Но бих ви запитала, яростни защитници на човешките права, какво направихте вие за онези хора, за които толкова се тревожите? Кога за последно помогнахте на просяк или направихте дарение? Някога защитихте ли с действия някоя кауза, която поддържате??? Ако отговорът на поне от един от въпросите ми е положителен, то тогава съдете мен или когото пожелаете- това си е ваше право и без друго, но поне ще имате основание да обвинявате
Всички пари на въпросната организация са дарения от доброволците, които са се заели със случая. Специално за кучетата говоря. На никого не е извадена и една монета от джоба насила, подмолно или без негово знание било под формата на данъци или нещо друго. Никой не ви моли за пари или физическа помощ /благодаря на тези, които имат желание, но нямат време, защото и това си е много при дадените условия/. Дори да сте против кучетата този закон е от полза и за вас. Ще се убедите в това ако спрете да се хващате за запетайките и тиренцата и прочетете това, което наистина пише
Всички пари на въпросната организация са дарения от доброволците, които са се заели със случая. Специално за кучетата говоря. На никого не е извадена и една монета от джоба насила, подмолно или без негово знание било под формата на данъци или нещо друго. Никой не ви моли за пари или физическа помощ /благодаря на тези, които имат желание, но нямат време, защото и това си е много при дадените условия/. Дори да сте против кучетата този закон е от полза и за вас. Ще се убедите в това ако спрете да се хващате за запетайките и тиренцата и прочетете това, което наистина пише
-
Emmanuel Goldstein
- Танцуващия с клавиатури
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: