въпрос-посъветвайте ме за спорт,моля ви!!!
Модератори: ники, Methuselah
Футбол...толкова няма нужда да ходиш, че накрая забравяш да си вземеш заверкаEl_Salvador написа:Абе има ли спорт, дето като цяло се отбива номера, не се губи много време и не е далече от ректората???
Туризмът на мен ми хареса. Крачиш към 40 мин из планината(Симеоново и Драгалевци), иначе пътят с автобус в едната посока също е към 40мин, няма да казвам откъде трябваше да ги хващам
++++
- Capriciosa
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ами хубава е аеробиката, инструкторките също са готини.Не е нещо сложно,даже не е изморително (в сравнение с пилатеса,например,макар че аз го предпочитам).Искат 10 присъствия за семестъра и накрая изпитът е върху няколко упражнения,които са правени цялата година...Добър избор за момичетата според мен.Gabriella написа:И аз да питамНякой да знае нещо за аеробиката?
- fruit_of_love
- От дъжд на вятър
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
в Ректората, мисля че северно крило се води тва (откъм спирката на 280), най-горе в купола. изпит няма по принцип, само ни плашат.. абе максимум да те накарат да качиш няква стена за начинаещи, нищо по-различно от обикновената тренировкаlumbushka написа:а да ви питам каде се провежда катеренето и какав е изпита след тва
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- Morning_Star`
- В началото бе словото
-
The sinner in me
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
а пилатеса как е?защото сериозно се замислям на него да се запиша,но досега не съм ходила на такова нещо и ако може някой,който знае за какво става дума да ми обясниCapriciosa написа:Ами хубава е аеробиката, инструкторките също са готини.Не е нещо сложно,даже не е изморително (в сравнение с пилатеса,например,макар че аз го предпочитам).Искат 10 присъствия за семестъра и накрая изпитът е върху няколко упражнения,които са правени цялата година...Добър избор за момичетата според мен.Gabriella написа:И аз да питамНякой да знае нещо за аеробиката?