Волейбол
Модератори: ники, Methuselah
- Gothic2
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Волейбол
А ще се прави ли отбор по волейбол?
Ако някой ти причини зло - прости му или го убий. Сърдят се само слабите хора!
http://s1.bg.bitefight.org/c.php?uid=23987
http://s1.bg.bitefight.org/c.php?uid=23987
- TheElemental
- В началото бе словото
- TheElemental
- В началото бе словото
-
nqma_takava
- Пишете, о, братя
Има си отбор, но там наистина са много силни и тренират здраво. Техните тренировки са отделни от тези на останалите, записали волейбол. Можете да питате кога и как е записването и какви са критериите за влизане в отбора. По принцип това става в Биологическия, след започване на учебната година, когато вървят записванията за спорт. Информация обикновено се намира в Департамента по спорт в Ректората.
всички са "животни"...... и ако не си тренирал в някаква школа/клуб просто няма смисъл да се записваш...........ест има шанс да се паднеш в група от по-слабички ама това е рядкостTheElemental написа:Е то аз че ще се запиша, ще се запиша. Въпросът е вече колко други ентусиасти и дали няма да са:
а)някви животни
б)твърде слаби:)
Нямам идея как ще е...
- TheElemental
- В началото бе словото
- TheElemental
- В началото бе словото
Ето какво знам аз
Ходих да се записвам в понеделник (записването е до края на другата седмица) самите часове запояват чак от 16ти
Залата не ми грабна окото (по мизерна от училищен салон
Залата за записване се намира в мазето и който ще се записва ще му е малко трудно да я намери
За да стигнете до нея щом влезете в факултета завивате на ляво до края на коридора после на дясно по другия коридор в края на който има стълби там слизате в мазето и там има отново коридор там има едно листче на което е написано в коя стая става записването
П.П И аз съм голям ентусиаст на тема волейбол тренирам съм 4ри години и от 3ри години играя в градския отбор за юноши
П.П И аз съм голям ентусиаст на тема волейбол тренирам съм 4ри години и от 3ри години играя в градския отбор за юноши
-
SixkilleR
- Пишете, о, братя
- Специалност: ПМ forth edition final
- Курс: четвърти
мене ме интересува кога са тренировките, тъй като на мен не ми е задължителен спорта, но искам да си поддържам формата на що-годе добро разпределителче 
Не оставяй днешната работа за утре, като можеш да я свършиш и в другиден!
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите
Приложната не е за хора
Respect is earned, not given
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите
Приложната не е за хора
Respect is earned, not given
- TheElemental
- В началото бе словото
Ами и мен това ме интересува - кога почва отбора, че да видя ще ходя ли да тренирам с отбора или ще блъскам в часовете:)
А иначе тренировките май бяха понеделник, сряда и четвъртък или понеделник, четвъртък и петък от 20:30 до 22:00. Което ме навежда на мисълта че първата тренировка МОЖЕ БИ е този понеделник от 20:30. Ама само "може би", няма ли някой, който да знае?
А иначе тренировките май бяха понеделник, сряда и четвъртък или понеделник, четвъртък и петък от 20:30 до 22:00. Което ме навежда на мисълта че първата тренировка МОЖЕ БИ е този понеделник от 20:30. Ама само "може би", няма ли някой, който да знае?

- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка: