ФЖМК (преименувана от Журналистика)

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Заключено
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Разнообразява репертоара :) При нас култовият момент беше с Андалуското куче. Не е истина. После никой не искаше да вечеря...
... дълго време....

Regina, сега разбра ли защо те питах кога почвате С. и СП - това са най-колоритните дисциплини/преподаватели в първи курс. В най-добрия смисъл.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
myselff
В началото бе словото

...

Мнение от myselff »

:) не знам, но като ви слушам ми става все по-интересно...нещо като усещането да се спускаш по наклонената плоскост и да ти харесва на всичкото отгоре:))....аз все пак мисля факултатаив да пиша новинарство,защото съм пристрастена към интернет,а и се занимавам с блогове,което ме разубеди от военната,която отначало мислих да пиша:).......това със самоубийствата беше убийствено,btw:)...даже разпознах зад един тип познати ми лица...
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Егоистичните, нали? "И аз като умра, има да плачете, да плачете... ама мен вече няма да ме има" :D

Не ги мислете тия факултативни, повечето и без това са уплътняване на кредити... Просто гледайте наистина да запишете нещо, което би ви било интересно и не се шашкайте излишно.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
myselff
В началото бе словото

Мнение от myselff »

да,същите,мога да напиша труд за тях, имах уникалната възможност да ги изследвам дъълго време...

а,не се шашкам,радвам се:)
Аватар
Pun1sher
Пишете, о, братя

Мнение от Pun1sher »

Абе я и аз да питам нещо. По медийно право още първата лекция заспах което не е добре. Тая горовеше някакъв крап как Българияя ще се промени като влезем в ЕС и прочие тъпотии как сме си подали молбата итн... Дайте някакви съвети за тоя умрял преднет че вече ми е зле. А и да питам изпита какво представлява
Whatever, Whatever, I'll Do What I Want !!!
Изображение

http://spoilerslost.blogspot.com/
taia
В началото бе словото

ПОМОГНЕТЕ

Мнение от taia »

Спешно ми трябва телефон или e-mail на Ефрем Ефремов
taia
В началото бе словото

ПОМОГНЕТЕ

Мнение от taia »

Спешно ми трябва телефон или e-mail на Ефрем Ефремов
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: ПОМОГНЕТЕ

taia написа:Спешно ми трябва телефон или e-mail на Ефрем Ефремов
Има го в сайта на СУ :)
http://www.uni-sofia.bg/faculties+bg/jo ... pechat.doc , заповядай.

Стискам палци, успех.
В края на ноември
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Pun1sher написа:Абе я и аз да питам нещо. По медийно право още първата лекция заспах което не е добре. Тая горовеше някакъв крап как Българияя ще се промени като влезем в ЕС и прочие тъпотии как сме си подали молбата итн... Дайте някакви съвети за тоя умрял преднет че вече ми е зле. А и да питам изпита какво представлява
Чувал ли си вица за изпита с тържествена и божествена част? Е, за тоя предмет е писан.
Изпитът е гърч, това е най-краткото описание. Когато аз излязох, нямах сили да си отворя книжката, на една колежка й прилоша, а един колега си биеше главата в стената до библиотеката и се молеше на всички богове. Още нещо? А, да, при нас продължи цял ден.
В края на ноември
Аватар
letq6ta_kalinka
В началото бе словото

Мнение от letq6ta_kalinka »

Олеле-това прозвуча доста страшно... Търговецът на кристал - когато прочетох поста ти, си представих как кристалната чашка пада от някое доста високо място. Този изпит определено много ще ни поозори... :shock:
Аватар
milka
В началото бе словото

Мнение от milka »

Търговецът на кристал-много си любезна,даваш безценна информация.
Аучебния план откъде може да се вземе?/става дума за журналистика,раздадоха само програмата./
Аватар
milka
В началото бе словото

Мнение от milka »

А стипендиите само 50 лева и само при успех над 5,50 ли са?
/След първата изпитна сесия/
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Планът - от сайта на ФЖМК, разрови се назад, трябва да съм давала линк.
Стипендиите - само 50 са, толкоз. Успехът обаче обикновено трябва да мине около 5.60-5.65 (особено за 2ри семестър), има определен брой стипендии, които се разпределят между първите по успех. Обикновено се полагат стипендии на 20% от студентите, ако не се лъжа. Ако си сред първите 20% по успех сред всички курсове, честито. Ако не си, и 5.98 да имаш - сори :lol: Чувала съм такива истории, но не се отнасят за ФЖМК, спокойно. При нас обикновено е към 5.60 и малко отгоре за летен семестър и около (или малко под) 5.50 за зимен. Разликата е ясно откъде идва, нали?
В края на ноември
Аватар
Pun1sher
Пишете, о, братя

Мнение от Pun1sher »

Като ми дадат транскрипцията на ония тъпотии със скобичките щ евида кон боб яде ли
Whatever, Whatever, I'll Do What I Want !!!
Изображение

http://spoilerslost.blogspot.com/
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Pun1sher написа:Като ми дадат транскрипцията на ония тъпотии със скобичките щ евида кон боб яде ли
А?

Ей, хора, един въпрос и от мен (не се смейте, доживяхте го и това) - откога почва подаването на молби за стипендии, че не помня как беше миналата година?

ЕДИТ: За всеки случай, ето ви отново линка:
http://fjmk.atspace.com/bakprog.html
В края на ноември
Заключено

Обратно към “Студенти - общ форум”