СУ - УНСС!!!
Модератори: ники, Methuselah
СУ - УНСС!!!
Реших да пусна нова тема, конкретно да определим кога и къде да е мача. Защото гледам,че доста несериозно се подхожда и в темата с много мнения нещата са се уталожили. Понеже сме доста хора, предлагам да играем 10+1 на голямото игрище в Спортна София или да уредим БЕЗПЛАТНО голям терен. Другия вариант е на по-малко теренче 5+1. Надявам се да се стигне до консенсус по този въпрос. По-сложния въпрос е кога да се проведе срещата? Тъй като никой нищо не казва, аз предлагам ден и час!
събота 14 октомври. 9:30 се събираме - 10:00 начало на мача. На този етап предлагам големия терен в Спортна София. Ще има и уредени съдии!!!
събота 14 октомври. 9:30 се събираме - 10:00 начало на мача. На този етап предлагам големия терен в Спортна София. Ще има и уредени съдии!!!
Последно промяна от DobreFF на 12 Окт 2006, 18:17, променено общо 1 път.
Да живее отбора на Форум СУ
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- [ OVeRMiND ]
- Пишете, о, братя
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Ами трудно ще е с двата отбора, щото то се вижда, че не всички идват винаги...Събрахме се веднъж 14 човека, веднъж 12...
Иначе нямам нищо против, даже ще е по-забавно.
Можем да си направим вътрешно първенство между тези два отбора и да водим статистика!
Иначе нямам нищо против, даже ще е по-забавно.
Можем да си направим вътрешно първенство между тези два отбора и да водим статистика!
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Боян Биолчев
- [ OVeRMiND ]
- Пишете, о, братя
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Абе това лесно ще го решим, въпросът е да видим какво ще правим с УНСС - ще играем ли въобще срещу тях? Изглеждат доста несериозни и мен лично ме съмнява да се стигне до мач...
Идеята обаче да направим 2-3 отбора и да си играем локално първенство е много добра и съм доста навит.

Идеята обаче да направим 2-3 отбора и да си играем локално първенство е много добра и съм доста навит.
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Боян Биолчев