Програмата за Стопанско Управление с Английски е прецакана!

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
Гост
Пишеща машина

Мнение от Гост »

Е, то може и да си "учиш"и да работиш ама това е е*ати образованието, ако не стъпваш в Университета.
За какво ти е такова? Иначе на мен ми е някакво кофти преди началото на всеки семестър да се пазаря с шефове за работните ми смени. Даже бях излъгал част от колегите ми, че съм племенник на баш шефа, за да не ми гледат и коментират много графика:) Ама не е много густо така.
А програмите са нагласени за преподаватели, не за студенти. Ама карай да върви...
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:? Май е логично да е така. Все пак преподавателите ги правят, нали? Или поне техните секретарки... :roll:
Lorie
Летящите Пръсти

Мнение от Lorie »

Bluedgeon, в понеделник си отивай направо на Основи на правото в 18часа. Остави я Швертнер. Спокойно може да си преснимаш лекциите от някой, който ще ходи редовно. А има и моменти, в които тя говори толкова бързо, че нищо не можеш да запишеш. Не се притеснявай за тази дисциплина.

П.П.: Нали си 2ра група?
Изображение
Lorie
Летящите Пръсти

Мнение от Lorie »

Ако питаш мен и на лекциите на Бънкова няма особен смисъл да ходиш.
Има много различни видове учебници по тази дисциплина, а нейния го има и в библиотеката.
Разбрах, че вече ви е дала 6те въпроса за изпита, така, че нямаш грижи. :wink:
Изображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol:Бре, съмишленик! 8) Не държа на авторско право и обещавам пак да го използвам без да те цитирам всеки път... :wink:
Lorie
Летящите Пръсти

Мнение от Lorie »

Ако някой няма възможност да преживява и да учи без да работи, най-добре да поработи няколко години, да си събере пари и чак тогава да се запише да учи. Така ученето ще е по-пълноценно.
Изображение
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Veselka написа:Ако някой няма възможност да преживява и да учи без да работи, най-добре да поработи няколко години, да си събере пари и чак тогава да се запише да учи. Така ученето ще е по-пълноценно.
Брей, те така стават нещата...
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:shock: Кой факултет си? :? Щото и при нас в ИФ някои преподаватели се запънаха, отказаха да изпитват извън сесия и доста от бригадирите изгърмяха. :cry: В една специалност четвърти курс се състои само от 4 човека, вместо от 24! :shock:
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”