Мажоретки към футболния отбор
Модератори: ники, Methuselah
- Elektra
- Живее, за да пише
Еееееееее,вие ме взехте за мезе,може ли такова нещо!
Обещавам другият път и вода да ви нося
За останалите мажоретки:първата среща беше провал-бяхме само аз и everyday_ Разберете се за друга дата и ако може някой да ми пише смс/всички ми имате номера на гсм-а/,защото нямам нет в Сф и не мога да следя темата.
Обещавам другият път и вода да ви нося
За останалите мажоретки:първата среща беше провал-бяхме само аз и everyday_ Разберете се за друга дата и ако може някой да ми пише смс/всички ми имате номера на гсм-а/,защото нямам нет в Сф и не мога да следя темата.
Може да вървя бавно, но никога назад!
- greeny
- Пишете, о, братя
айде пишете какво се случва с мажоретките. аз и още 2 мацки от мойта група сме мн навити
ходихме вчера до академик, но ни казаха, че записването е от 9ти до 13ти и че май трябва да запишем аеробика, за да можем да сме мажоретки
не искам състрадание от хората!
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
е аз утре няма да дойда
прибрах се в родното градче и няма как...а миналият път наистина беше провал и ние се изнсохме наистина не след дълго, но все пак гледахме малко от играта де
ама то и застудя малко тогава пък и аз специално имах малко работа, та...извинявам се

Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Ти пък много бързаш да се пребереш...кво ли толкоз има във Видинeveryday_ написа:е аз утре няма да дойдаприбрах се в родното градче и няма как...а миналият път наистина беше провал и ние се изнсохме наистина не след дълго, но все пак гледахме малко от играта де
ама то и застудя малко тогава пък и аз специално имах малко работа, та...извинявам се
![]()
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ти да не мислиш, че изгарям от желание да се прибирамjantex написа:Ти пък много бързаш да се пребереш...кво ли толкоз има във ВидинТака и не те засякох на нито една лекция и упражнение тая седмица
![]()
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!