1. Конопа е едно МНОГО полезно растение. От него могат да се правят всякакви неща. Платове, въжета, хранителни продукти, хартия... Сега помислете тия с изкуствените продукти как ще рипнат. Също и тютюневите гиганти. Хех. Не искам да ви убеждавам в конспирации. То всъщност това не е конспирация, то си е корпоративна истина. Ако се заровите, ще видите че корпоративните интереси влачат света в неизвестна посока от 100-тина години. Но нейсе.
2. Болните от рак - по-добре ли е за тях да ги тъпчат с морфин/кокаин и етц, или могат да си пафкат?
3. Стигаме до всеобщите заблуди, дето са набивани от 'обществото'. Работите дето баба, мама и татко са ви казвали и поради които думата 'трева' звучи толкова страшно.
а) конопът е с пъти по-вреден от тютюна. Мне дами и господа, има доста полезни в-ва в него дори. Както и към коноптът пристрастяването е много по-трудно.
б) това че като изпафкаш два коза и започваш да се оглеждаш нервно за хероин е толкова смехотворно, колкото някой да ми каже че алкохолът е безвреден.
4. Хайде сега някой да ми обясни нещо. Кое е по-добре? Да изпиеш литър водка или да пафнеш? Хех. Наркоманите които не могат без кафе, цигари и алкохол са добри наркомани, а тия дето кротко в краят на деня разпускат с масурче, съвсем кротичко са отрепки и трябва да ги стерилизират и да ги бутат в лагери.
Нагласата на хората спрямо конопа, показва какво малко невежество /без да се обиждате, ама след като не сте пушили и не сте чели повечко по темата, означава че говорите наизуст/ и weapons of mass desinformation могат да направят с нещо. Демонизация. Ама нали знаете Гьобелс какво е казал: 'Една лъжа повторена хиляда пъти става истина'.
Та така... не агитирам никой, но ми се ще хората да са малко по-толерантни към нещата които не разбират. Не ви харесва - не пушите. Аз примерно не харесвам цигари - не пуша. Не харесвам силни алкохоли - не ги пия. Но не съм тръгнал да казвам как чичо Манчо, като се напие почва да чупи и да бие жена си, нали?
Хех... ей това много ме дразни... как някои наркомании/пороци /кафе, алкохол, цигари/ са добри, а други лоши...
P.S. И ей т'ва изказване ме разби: 'По-добре да се напиеш и да ти стане весело, отколкото да прибягваш до наркотици.'