ОФИЦИАЛНА ТРЕНИРОВКА - СЪБОТА 10 часа пред СУ
Модератори: ники, Methuselah
- [ OVeRMiND ]
- Пишете, о, братя
Един мой колега от курса също ще дойде. Добър е и може да се впише добре в състава. Предлагам преди срещата с УНСС задължително всеки играч да предостави студентската си книжка, за да докаже къде учи. Имам странното усещане,че УНСС ще се опитат да ни баламосват с играчи, които не са от там.
Да живее отбора на Форум СУ
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
въобще, как е положението в УНСС? готови ли са с отбора? да не ни вържат тенеке накрая
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Напротив, доста са несериозни.
Сега бях във форума им и видях, че не са се събрали дори за една тренировка.
И понеже държа да има среща и да ги смачкаме, нарочно ги провокирам и се бъзикам тях, та да вземат да се стегнат!
ИСКАМ МАЧ!

Сега бях във форума им и видях, че не са се събрали дори за една тренировка.
И понеже държа да има среща и да ги смачкаме, нарочно ги провокирам и се бъзикам тях, та да вземат да се стегнат!
ИСКАМ МАЧ!
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Боян Биолчев
Добро мачле стана. Хареса ми. Поизпотихме се. Ще смачкаме УНСС, ако играем така. Необходимо ни е още сработване, за да заиграем по-комбинативен футбол с едно докосване. На мен днес в началото ми беше трудно да откривам хората от моя отбор. Нямаше голямо движение, не се откривахме и бях принуден да играя индивидуално. Постепенно обаче започнахме да правим красиви комбинации.
Да живее отбора на Форум СУ