редактирано от Крематори: Това ще бъде темата за политология за всички курсове,където можете да обсъждате програми, учебници,преподаватели, изпити...
Политология - за всички курсове
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Политология - за всички курсове
Къде сте политолози? И най-вече първокурсниците?? Пишете, питайте...аз вече имам няколко въпроса.
Какво мислите за избираемите специалности и какви бихте записали? А чужд език?
редактирано от Крематори: Това ще бъде темата за политология за всички курсове,където можете да обсъждате програми, учебници,преподаватели, изпити...
- Синан Сакич
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- black_rose
- В началото бе словото
към първокурсниците!!!!!
Здравейте първокурсници политолози!!!!Аз сега съм 2 курс и ако имате въпроси относно учебния план за 1 курс ПИТАЙТЕ!!!!!!:)))))))) и ако мога с удоволствие ще ви помогна!
- black_rose
- В началото бе словото
Така....
за езика-какъвто език си избереш първи курс става задължителен и ще го учиш докъто завършиш. Според мен е най добре да си избереш език койти си учил и преди, защото ще ти е по лесно! Относно академичното писане-от една страна е много полезно защото тези знания ще са ти необходими.Изпита е един от наи лесните през годината. На изпита се преписва по лесно отколкото и в гимназията! Съвета ми е да го запишеш ако не искаш да се мъчиш!!! От друга страна има избираеми дисциплини които са и по-полезни от академичното, но не е гаранция че ще си вземеш изпита с хубажа оценка:) До скоро и не се притеснявайте да питате:)
- black_rose
- В началото бе словото
Значи.....
Аз лично не сам избирала този предмет, но от колегите, които бяха го избрали знам, че е бил комбиниран и от двете.В общи линии ви учат как да пишете и оформяте курсови работи, реферати и др, да използвате правилно препинателните знаци и такива неща а после изпита се състои именно в това.Но въобще не трябва да се притесняваш именно от този предмет.Той се взима и то с високи оценки! 
- independiente
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: четвърти