за курсовете по литература

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
zvezdi4ka
От дъжд на вятър

Мнение от zvezdi4ka »

Днес бях на разучаване в офиса на фирмата,и цената е около 700 лв,включваща всичко!сега водя преговори с родителските тела(то не са преговори,а все още се чудим къде да тръгна на уроци)!и в скоро време започвам.. :roll:
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

zvezdi4ka написа:Днес бях на разучаване в офиса на фирмата,и цената е около 700 лв,включваща всичко!сега водя преговори с родителските тела(то не са преговори,а все още се чудим къде да тръгна на уроци)!и в скоро време започвам.. :roll:
Успех,където и да започнеш! :D
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
Аватар
Gabriella
В началото бе словото

Мнение от Gabriella »

Защо не се поинтересуваш от курсовете към СУ ако искаш да учиш тук? Аз ходих на интензивен курс през пролетната.Доволна съм от лекциите, но повечето работа си остава за теб след това
Аватар
zvezdi4ka
От дъжд на вятър

Мнение от zvezdi4ka »

да,хубаво е да се посетят,но съгласи се че те са крайно недостатъчни като време,все пак изпитът си изисква по-продължителна подготовка... :roll:
Аватар
zvezdi4ka
От дъжд на вятър

Мнение от zvezdi4ka »

Chill_Pill вече почнахте в университета,а ти не искаш да се похвалиш как е там...бива ли така? :wink:
Stastliwka
В началото бе словото

Мнение от Stastliwka »

Нека и аз да си каза мнението за курсовете по литература в СУ!
Тези курсове не струват нищо,там само сте си загубите времето - нито ще се научите да пишете теми, нито пак ще чуете нещо кой знае какво относно критика или конкретни изисквания,които да се съдържат в съчинението ви!!! Аз два пати кандидатствах заради литературата,парвата година ходих на уроци и курс в СУ - нищо не научих и изкарах 2,втората година ходих на уроци общо около 2 месеца и се представих отлично на изпита.
Най - четеното четово от мен втория пат беше учебника на Валери Стефанов за 11 и 12 клас и много,много писане на теми или сачинения,както им се казва.
Моят съвет е ходете на курсове в ИЧС -то - за него сте се информирате от страницата на СУ (там знам са добри курсовете / но целогодишните или частни уроци, но внимавайте с учителите)

Желая ви касмет
Stastliwka
В началото бе словото

Мнение от Stastliwka »

П.С. Извинявам се за всички печатни грешки!!! Не съм свикнала да пиша на кирилица,но по - важното е да съм ви полезна с информацията!
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”