koppakabbana написа:Повтарям : нямам нищо против НГДЕК! И не се интересувам от привилегиите и статута й. Малко е смешно някой,като няма с какво друго да изпъкне - си навира пръстена "на носа" и същият - остава аутсайдер .
Иначе е много хубаво за теб да учиш това,което искаш и ти е интересно.А за проф. Ангелов - готин е на лекции,но може би само там. Пожелавам ви да не се разочаровате от него или направо да не го намразите.
Да, тези които само парадират с НГДЕК, а нямат знания и самочувствие с покритие и аз не ги обичам много-много.
Иначе от проф. Ангелов съм си патила сериозно (затова горе казах, че ще запазя мълчание ), но няма да се впускам в подробности. Готова съм за батални сцени с него по изпита...
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Едно молба към колегите отправям (Вальо само ние останахме тука да пишем май ) - ако някой изкопа от сайта на ИФ литературата за специалността ни, за която днес преподавателката на Балканските народи, говореше, да метне насам! Много ще съм благодарна! Аз търсих из сайта, търсих, ама такова животно няма!
нгдек! НГДЕК!НГДЕК!НГДЕК! НГДЕК!
Прощавайте, горното е само задявка! Нормално е всеки да си обича гимназията и по-късно Факултета и Унито.
Така е и с Английската под тепетата, която съм завършил аз. В ИФ и оттам има няколко образа и ще ги познаете... Искат повече от другите, държат се заедно, дори когато се карат... ако чут нещо лошо за гимназията си или за Пловдив, минаат и през Биолчев, и през Даниел Вълчев и защо да ги изреждам по-нагоре...
Joker написа:нгдек! НГДЕК!НГДЕК!НГДЕК! НГДЕК!
Прощавайте, горното е само задявка! Нормално е всеки да си обича гимназията и по-късно Факултета и Унито.
Така е и с Английската под тепетата, която съм завършил аз. В ИФ и оттам има няколко образа и ще ги познаете... Искат повече от другите, държат се заедно, дори когато се карат... ако чут нещо лошо за гимназията си или за Пловдив, минаат и през Биолчев, и през Даниел Вълчев и защо да ги изреждам по-нагоре...
Joker написа:Пиночет е бил чилийски диктатор, а сега е професор от вашата катедра!
Ходете в 35 ауд, но не пристъпвайте към вратите отсреща. Там е Кумчо Вълчо, който схрусква трето и четвъртокурсници на закуска, още докато спи.... Катедрата по История на България... Началото и краят на ИФ... Преди нея и след нея няма нищо... Просто вакум... Батковци и какички, чичковци и лелички, дядовци и бабички, които искат още и още... Някои смятат, че живеят от студентска кръв, но аз лично съм виждал един от тях да хапва сандвич... Все пак не бих рискувал среща, с когото и да е, освен при крайна необходимост, животоспасяваща...
Днес бях в стаята срещу 35 аудитория, но Кумчо Вълчо не го срещнах. Само Ани Истаткова.
Не си попаднала в точния кабинет! В 32 има само един лош чичко, но в по-големите номера..... Толкова са страшни, че дори не си слагат табелките с имената на вратата, за да не предизвикат паника и масови безредици! Кой ви води упражненията по средновековна българска? П.П. Сигурно си забелязала, че съм фен на тази страшна катедра...
Още не знам кой ще ни е на упражненията! Не знам колко е страшна катедрата, но аз съм на фен на средновековната бълг. история. Какво значи "в 32 има само един лош чичко, но в по-големите номера"?!