=> Минало и съвремие на Югоизточна Европа <=

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Заключено
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:? Кои определени препдаватели искаш, копнееш и жадуваш да чуеш? :shock: Сигурно знаеш, че всички доценти и професори четат някакви лекции и ако искаш да ги чуеш, разбираш къде и отиваш на лекциите им. :roll: Това си е стара университетска традиция. :wink:
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Хаха, знам, ама не съм тръгнала още. :) Напр. би ми било интересно на лекциите на Каймакамова и Пламен Митев. :) Засега. :) Още не съм навлязла в дебрите на ИФ. :lol:
Последно промяна от feichka на 04 Окт 2006, 17:02, променено общо 1 път.
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: Е, ще трябва да избираш между Каймакамова и П. Анелов. :cry: При вас май е професорът. :shock: Също между Митев и Цанев, а по-нагоре между Гоцев, Колев и Янчев. :lol: Май само Калинова е безалтеративна по периода след 1944 г. Това само в Българската история... :wink:
Аватар
feichka
Форумно зомби

Мнение от feichka »

Да, Ангелов е при нас. :) Ми, нищо, ще го преживея. :lol: За после като дойде ще мисля. :) Но така се радвам, че 2-ри семестър ще имам упражнения, може би, при Йоанна Бенчева. :twisted:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Тя е асистент на Матанов и е много гот! :angel7: Който иска да научи нещо, при нея ще го научи! :thumbup: Но май догодина ще излиза в творчески отпуск и упражненията ще ви ги води Васко Арнаудов - също много пекан асистент на Бакалов от първия випуск на НГДЕК. :pottytrain4: Бенчева също е оттам! :angel5:
Аватар
feichka
Форумно зомби

Мнение от feichka »

За Бенчева знам - тя ми беше рецензентка. :twisted: А за Васко Аранудов не знаех, но няма значение кой откъде е, важното е нещо да се научи. :)
Последно промяна от feichka на 04 Окт 2006, 17:01, променено общо 1 път.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

От всеки можеш да научиш и то по много, но основното е ти да си го правиш. Особено като дадат литература за четене, да се изчете колкото може повече, за да стане дискусия на упражнението, а не като мини-лекция. Хубаво е да разбереш за ентусиазирани зайци дето им се учи, че всичко е до време... :clock:
Аватар
feichka
Форумно зомби

Мнение от feichka »

Ентусиазъм имам, засега... :lol: Обичам и да чета, но ако се почне работа...
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Joker написа::? Слушал ли си негови кандидатстудентски лекции? :wink:

Не.А относно Пламен Митев - имал съм честта и той е супер пич.Много земен човек.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:roll: Да, бе, да... Всеобщ любимец... Много готин.... Супер... :sleepy2:
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Joker написа::roll: Да, бе, да... Всеобщ любимец... Много готин.... Супер... :sleepy2:
това сериозно изказване ли беше или... :shock:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Bloody serious! :blob6:
Аватар
koppakabbana
Пишете, о, братя
Специалност: МО
Курс: семестриално завършил

Мнение от koppakabbana »

Без да се заяждам или нещо друго - ама много от историците през последните 3 години - не харесват /меко казано/ проф. П Ангелов. Мога много добре да защитя мнението им/ми, но да не пълня форума и с него.Има колеги,които наистина много четат и знаят - 3-4 пъти са късани от заяждането на професора. 8) :wink: :?:
:) Много се радвам, че има гимназия като НГДЕК, уважавам хората,които са образовани там,дори имам близки такива.
:) Но съвземете се - слезте малко от платформата с червен килим - и спрете да навирате този факт всеки ден с разни подмятания и пръстени. Не казвам , че всички го правите - много от вас дори го крият и ако не ги попиташ няма как да разбереш. Нямам нищо против вас - дерзайте напред! :wink:
Аватар
feichka
Форумно зомби

Мнение от feichka »

koppakabbana написа:Без да се заяждам или нещо друго - ама много от историците през последните 3 години - не харесват /меко казано/ проф. П Ангелов. Мога много добре да защитя мнението им/ми, но да не пълня форума и с него.Има колеги,които наистина много четат и знаят - 3-4 пъти са късани от заяждането на професора. 8) :wink: :?:
:) Много се радвам, че има гимназия като НГДЕК, уважавам хората,които са образовани там,дори имам близки такива.
:) Но съвземете се - слезте малко от платформата с червен килим - и спрете да навирате този факт всеки ден с разни подмятания и пръстени. Не казвам , че всички го правите - много от вас дори го крият и ако не ги попиташ няма как да разбереш. Нямам нищо против вас - дерзайте напред! :wink:
Относно проф. Петър Ангелов ще замълча, на външен вид е симпатяга, ама понякога видът лъже. :roll: А относно НГДЕК - лично аз в този форум дълго време не исках да казвам откъде съм, защото знам, че не всички са с добро мнение за гимназията и статуа, който тя има. Честно казано, опитвам се да не афиширам с това, но не ме е срам и да го показвам открито. Ако някой има нещо против това, просто да не контактува с мен. :)
Аватар
koppakabbana
Пишете, о, братя
Специалност: МО
Курс: семестриално завършил

Мнение от koppakabbana »

Повтарям : нямам нищо против НГДЕК! И не се интересувам от привилегиите и статута й. Малко е смешно някой,като няма с какво друго да изпъкне - си навира пръстена "на носа" и същият :wink: - остава аутсайдер .
Иначе е много хубаво за теб да учиш това,което искаш и ти е интересно.А за проф. Ангелов - готин е на лекции,но може би само там. Пожелавам ви да не се разочаровате от него или направо да не го намразите. :wink: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Заключено

Обратно към “Студенти - общ форум”