Идеи за подаръци
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
Идеи за подаръци
Много съм го закъсала в конкретния случай, но може и по-общо да си говорим - давайте някакви идеи за подаръци, какво подарявате обикновено на приятели и колеги, особено ме затрудняват момчетата, така че колкото повече идеи дадете за "мъжки" подаръци, толкова по-добре
...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- pliu6eno_me4e
- Драскач
- Обратна връзка:
За рождения ден на един приятел му подарих бутилка водка, новия брой на Плейбой и кутийка презервативи, разбира се и със съответното пожелание на картичката - списанието да е за дългите самотни нощи, презервативите за дългите споделени нощи, а водката - и за двата случая! Скоро след партито той ми сподели, че това е най-оригиналният подарък, който някога е получавал.
Друга хубава идея за подарък е тениска с надпис, който си измислил и щампирал специално за случая. Два примера - за Коледа подарих на сестра ми тениска с надпис "My sister is a jerk. Fortunately we are not alike.", a за изпращането на една приятелка, която учи в Щатите, надписът беше "They miss me back in Bulgaria".
Друга хубава идея за подарък е тениска с надпис, който си измислил и щампирал специално за случая. Два примера - за Коледа подарих на сестра ми тениска с надпис "My sister is a jerk. Fortunately we are not alike.", a за изпращането на една приятелка, която учи в Щатите, надписът беше "They miss me back in Bulgaria".
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
мерси на всички за съветите, особено трогната съм, че не сте ми оспамили темата, лично го приемам
но сериозно, има много добри идеи, мерси още веднъж...
но сериозно, има много добри идеи, мерси още веднъж...
и двете са много готини, накефиха ме... къде може да се поръча такава тениска... аз знам, че в ориндж центъра правят, ама само със снимки знам...pliu6eno_me4e написа:За рождения ден на един приятел му подарих бутилка водка, новия брой на Плейбой и кутийка презервативи, разбира се и със съответното пожелание на картичката - списанието да е за дългите самотни нощи, презервативите за дългите споделени нощи, а водката - и за двата случая! Скоро след партито той ми сподели, че това е най-оригиналният подарък, който някога е получавал.![]()
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Абсолютно съм съгласен с Joker !!!По-добре бельо с надпис:ОПРАВЯЙ СЕ САМ/САМА !
Последно промяна от THE_PARASITE на 04 Окт 2006, 08:15, променено общо 1 път.