Журналистика-задочно

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
Regina
От дъжд на вятър

Мнение от Regina »

Кой преподава История на българската журналистика?
"Oчаквам краят да е щастлив"
Фрида Кало
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Ами... вариантите са 2 - Филип Панайотов или Здравка Константинова (Мама Здравка, както е по-известна из ФЖМК). Асистентите са Камка Новакова и Ясен Бориславов (дано не бъркам името, нашата група беше при Камка Новакова).
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
hristina_vh
От дъжд на вятър

Мнение от hristina_vh »

Искам да ви попитм нещо- кога ще ни кажат по кои учебници ще учим и има ли възможност да си ги намерим на старо или извадим копия :? Програмата на 2-ри ли ще ни я кажат?
Живей на ръба, но недей да падаш :)
Аватар
Regina
От дъжд на вятър

Мнение от Regina »

Програмата я разлепят на таблата във факултета, а учебници.... хммм... по-скоро литература всеки преподавател посочва за своя си предмет и тя не е малко. Но всичко го има в библиотеката, така че ако искаш - можеш да си снимаш всичко.
"Oчаквам краят да е щастлив"
Фрида Кало
Аватар
hristina_vh
От дъжд на вятър

Мнение от hristina_vh »

Благодаря ти за отговора :)
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

По социология - Анри Мендрас - Елементи на социологията, това е основното, от миналата година и Антъни Гидънс (но може да се подготвяте и само от лекциите, разлика почти няма, което много ме изумява).
По социална психология - трите тома на Джонев (може да четете и само от лекции, но за лудите като мен Джонев беше добра опция).
По медийно право не ми е известно да има учебник, всичко е лекции, закони и блога на доц. Огнянова, но за това ще научите подробности от нея, като му дойде времето.
По ИБЖ - Държавност преди държавата - доц. Здравка Константинова. Принципно съм навита да я продам, стига да ми я върнат, но като се има предвид и кога се прибирам... Сложна и безнадеждна.
По чуждестранна - има книга на Дафин Тодоров, но и само от лекциите е идеално.

Това са ви най-важните учебници, но няма изпит, който да не може да се вземе и само с лекции, гарантирам (за някои от тези изпити говоря от опит :wink: )
По информационни - презентация на ПауърПойнт и малко теория, мисля че само лекциите ще са ви предостатъчни.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
hristina_vh
От дъжд на вятър

Мнение от hristina_vh »

А аз си мислих, че няма начиин само с лекции! Това е добре, като се има предвид, че няма да се пръснат много пари за книги :D
Аватар
vilityyy
В началото бе словото

Мнение от vilityyy »

Търговецът на кристал написа:Ами... вариантите са 2 - Филип Панайотов или Здравка Константинова (Мама Здравка, както е по-известна из ФЖМК). Асистентите са Камка Новакова и Ясен Бориславов (дано не бъркам името, нашата група беше при Камка Новакова).
хахаахаха мама Здравка ли й казвате :lol: това ме уби! тя каква курсова работа ни даде... леееелееее! аз съм Вили от ПР-а , приятно ми е. ако има колеги от ПР и журналистика задочно, да ми пишат, ще се радвам :lol: :wink: а ако някой ме познава от лекциите, двойно повече ще се радвам.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”