Психология?
Модератор: Boromir
Психология?
Една приятелка иска да кандидатства с Психология в СУ и ме помоли да потърся информация, но в сайт-а не намерих почти нищо. Открих го в спецялностите, но пише само обща информация (кои оценки се взимат). Няма я нито в статистики, ното в програмите за изпити. Та въпроса ми е ако някои има информация или ако някои е кандидатствал с това да сподели. Изпита е само с литература или език, нали? И дали ще е възможно да се подготви без уроци?
- Josefinne
- Пишете, о, братя
- Специалност: право
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ако се чувства достатъчно подготвена по език, може и сама - просто си хваща тестчетата и ги почва. После си ги проверява с граматиката. Думички се учат, като четеш повече книжки, гледаш филми и така. Изпитът не е толквоа труден. Иначе за литературата - ако има от къде да чете теорията и има талант момичето, не е невъзможно и сама да се подготви. Но е рисково , де. Аз лично ходих на уроци по литература, но накрая писах по есето. Не знам това брои ли се за без подготовка
. А и какво друго искаш да прочетеш в сайта за Психологията и кандидатстването? Ако искаш виж конспектите и ще видиш какво се учи през годините...