Психология?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
angela
В началото бе словото

Психология?

Мнение от angela »

Една приятелка иска да кандидатства с Психология в СУ и ме помоли да потърся информация, но в сайт-а не намерих почти нищо. Открих го в спецялностите, но пише само обща информация (кои оценки се взимат). Няма я нито в статистики, ното в програмите за изпити. Та въпроса ми е ако някои има информация или ако някои е кандидатствал с това да сподели. Изпита е само с литература или език, нали? И дали ще е възможно да се подготви без уроци?
Изображение
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Изпита е с литература или език,дали ще се подготви сама-това тя трябва да прецени.По език-трудно,по лит-пак трудно,макар че ако се вдъхнови на място може и да удари кьоравото
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
Josefinne
Пишете, о, братя
Специалност: право
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Josefinne »

Ако се чувства достатъчно подготвена по език, може и сама - просто си хваща тестчетата и ги почва. После си ги проверява с граматиката. Думички се учат, като четеш повече книжки, гледаш филми и така. Изпитът не е толквоа труден. Иначе за литературата - ако има от къде да чете теорията и има талант момичето, не е невъзможно и сама да се подготви. Но е рисково , де. Аз лично ходих на уроци по литература, но накрая писах по есето. Не знам това брои ли се за без подготовка :lol: . А и какво друго искаш да прочетеш в сайта за Психологията и кандидатстването? Ако искаш виж конспектите и ще видиш какво се учи през годините...
Изображение
angela
В началото бе словото

Мнение от angela »

Мерси за отзивите :) На нея вдъхновение не и липсва и се надявам да се справи ;) А конспектите не успях да ги намеря.. или просто не съм търсика където трябва :roll:
Изображение
Аватар
RealSugar
Постоянно присъствие
Специалност: Педагогика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от RealSugar »

Абе то само с вдъхновение не става :) и аз бях много вдъхновена, ама ето на, не уча психология :lol:
Иначе е мноооооого важно да решава тестовете на СУ точно, защото са горе-долу точно отражение на изпита
angela
В началото бе словото

Мнение от angela »

Тестовете са за английския до колкото знам, а ще се явява с литература. А за литературата има ли някакви спецялни книжки с разработки на СУ?
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”