ФЖМК (преименувана от Журналистика)

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Заключено
Аватар
infy
В началото бе словото

Мнение от infy »

На най-добрата ми приятелка майка й е преподавател в СУ и тя ми каза нещо за 9 4аса откриване в Реектората, дано да не съм права щот пове4ето от вас са разбрали за 9,
ина4е аз съм си на кормуване сутринта, така 4е до 2 без 15
хехе о4аква ни супер ден
Аватар
infy
В началото бе словото

Мнение от infy »

хехехебеше велико
страхотен първи ден и колегите са трепа4и :D
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Чакайте да дойде утре... Ей, ама ако знаете как ме е яд, че не можах да присъствам... Искам тържествено обещание, че ще се съберем след НГ, а също и че ще споделяте впечатления още утре.
Ако не се лъжа, по програма би трябвало да имате ИБЖ и социология, нали? Вторникът винаги е бил неочаквано добра комбинация, много преди изобщо да се чуе за тази прословута реклама.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
vassito_val
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от vassito_val »

Поздравявам всички колеги :D Беше готин първи ден вчера. Хората, с които се запознах, бяха готини до един. Айде ще се видим днес на лекции :wink:
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

И? :D
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
milka
В началото бе словото

Мнение от milka »

Може ли някой да каже има ли стипендии за първокурсници въз основа на приемния бал,по успех,изчислен както за приемане в общежития?
А може би за стипендии се кандидатстваедва след завършена първа година?
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Ей, ама като почнете да питате, без да четете, чак леееекичко вземам да се нервирам.
Няма такива стипендии, кандидатства се след първи семестър. Уф.

Обаче така здраво се покрихте всички, че почвам да придобивам усещането, че компанията Константинова/Панайотов, Новакова, Кирилов и Драганов са ви изяли. А още дори не познавате Нели Огнянова (хихи, утре би трябвало да е Ди Дей)... Ама като не щете да пишете, недейте, бе :) Само мръднете ляво ухо, ако сте живи след първата седмица. :wink:
В края на ноември
Аватар
myselff
В началото бе словото

kude sme

Мнение от myselff »

а,тук, сме,тук сме...:) :D ......само тичаме непрекъснато наляво-надясно, току се въртим в кръг и всичко е еуфорично, объркано, неясно и интересно и когато събираш толкова впечатления наведнъж и искаш всичко...изпадаш в сценична писателска треска:)...we'll be back soon 8)
Аватар
feather
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от feather »

Покрихме се, разбира се. ;) Нещо хич не ми се занимава с точно този форум.
Положението във факултета за сега е нормално. Дразня се на някои неща, но поне компанията е приятна. Няма какво толкова да се обяснява. Всякакви впечатления са повърхностни за сега.
Аватар
vassito_val
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от vassito_val »

Все още сме живи, споко :wink: Просто сме потънали в разкарване насам-натам и събиране на впечатления и информация. Но за щастие дойде блаженият петък следобед и вече всичко се нормализира. Е, ще видим дали ще оцелеем до другата седмица...
Аватар
myselff
В началото бе словото

re

Мнение от myselff »

най-готиното е, че няма скучен предмет:)
zuzi_beliata
В началото бе словото

edno vapros4e

Мнение от zuzi_beliata »

zdr az imam vapros za kandidatstudentskiq izpit po jurnalistika izvan sistemata na FJMK, kojto 6te e v nedelq. imate li predstava kakvo se e padalo minali godini i dali e po konspekta ili 6te e ese
ako znaete otgovara na vaprosa, koito taka me terzae v momenta pi6ete
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Myselff,
Или си луда, или най-нагло лъжеш. :lol: :lol: :lol: Предполагам, ще да е първото. Аз одма се сещам поне за 2 предмета, които ми бяха смъртително скучни. Радвам се, че ви харесва. Всъщност, ако тия предмети сериозно ви допадат, тогава втори курс ще ви се види като рай небесен - предметите наистина ДО ЕДИН са изключително интересни. Абе, казано накратко, ако изкарате ИБЖто, все едно сте завършили :D (с най-добри чувства към професора, доцента и двамата асистенти :P )

Впрочем, очаквам отговор от Боби и много се надявам да постне тук един линк към едно... ммм... изследване (той ще си каже какво е, нали вече учи Методи за изследване на масовата комуникация), което прави като курсова работа при Драганов. Резултатите от него са наистина красноречиви, а странното е, че биха били същите и при нас, ако изследването бе направено година по-рано.
В края на ноември
Аватар
Nuc
От дъжд на вятър

Мнение от Nuc »

parvata sedmica be6e dobre :) gotini kolegi gotini predmeti (malko sku4ni sa nqkoi lekcii ama normalno :) ) sled 2-3 sedmici sigurno 6te po4ne da pisva ama ... sh dojiveem sh vidim... sorry 4e pak pi6a na latinica ama v zali4kata v koqto sam nqma kirilica...
Аватар
Pun1sher
Пишете, о, братя

Мнение от Pun1sher »

Абе не знам ама аз медийното право и теорията не ги издържах и си задпах кат пич най-отзад. Слезващият път ще си взема възглавница
Whatever, Whatever, I'll Do What I Want !!!
Изображение

http://spoilerslost.blogspot.com/
Заключено

Обратно към “Студенти - общ форум”