Международни Отношения- всички курсове
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- independiente
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: четвърти
Първата година нямахме упражнения.
Езиците.. гелдайте по таблото пред канцеларията. Там ще се появят едни лепкави бележчици от преподавателите. Ще пише в колко часа и къде да ходите. Доколкото знам е задължително да учите езика, с който сте влезли като първи. Другте според нивото..
Пък може и в канцеларията да питате.
Езиците.. гелдайте по таблото пред канцеларията. Там ще се появят едни лепкави бележчици от преподавателите. Ще пише в колко часа и къде да ходите. Доколкото знам е задължително да учите езика, с който сте влезли като първи. Другте според нивото..
Пък може и в канцеларията да питате.
I will go there and back again.
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
точно така е.по-скоро който иска да учи ще учи, който не иска(не може) ще избута някак си...
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Хубаво, открихме днеска официално годината във факултета, речи и т.н. Ама мен ме тревожи нещо като първокурсничка: защо не ни направиха отделна среща по специалността да ни кажат това онова относно административни и учебни въпроси? Например кога ще си получим книжките, кога и какви езици и спорт ще записваме...
Може и проблема да е в мене, ама явно всички от първи курс МО сме в неведение за всичко
Може и проблема да е в мене, ама явно всички от първи курс МО сме в неведение за всичко
-
T1000
- В началото бе словото
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Не само МО : ) Почти всички сме така
Книжките трябва да си ги получите от мястото, където сте се записвали във факултета. За спорта съм пуснал линк (в секцията Спорт - анкетата кой какъв ще записва) към файл, където пише кой спорт, кога и къде се записва, а за език трябва да следиш информационните табла при факултета ти, където трябва да пуснат подобно инфо. Отделно ни чакат още и свободно избираеми предмети
Книжките трябва да си ги получите от мястото, където сте се записвали във факултета. За спорта съм пуснал линк (в секцията Спорт - анкетата кой какъв ще записва) към файл, където пише кой спорт, кога и къде се записва, а за език трябва да следиш информационните табла при факултета ти, където трябва да пуснат подобно инфо. Отделно ни чакат още и свободно избираеми предмети
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
спокойно, Насси...за съжаление, Никой няма да ви пбясни за всички тези неща, които ви карат да се чувствате като в небрано лозе
колкото за книжките- проверявайте периодично при секретарките дали са ви готови.
за езиците ви- както някой ве4е спомена- гледайте на стъкленото табло до секретарките- там се пишат имената на преподавателите по различните езици( 1ви и 2ри) и обикновено има 4ас и място за среща с тях. ве4е вие -курса, си се разпределяте по групи4ки по езици, правите си списъците и после като се видите с преподавателите , им ги връ4вате.
за езиците ви- както някой ве4е спомена- гледайте на стъкленото табло до секретарките- там се пишат имената на преподавателите по различните езици( 1ви и 2ри) и обикновено има 4ас и място за среща с тях. ве4е вие -курса, си се разпределяте по групи4ки по езици, правите си списъците и после като се видите с преподавателите , им ги връ4вате.
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!