Международни Отношения- всички курсове

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Заключено
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: Бойкот, бойкот, докато Колев ви пусне един списък по ИБВП.. :shock:
Аватар
independiente
Драскач
Специалност: Международни отношения
Курс: четвърти

Мнение от independiente »

ARAHNE написа:Някой да знае как стои въпросът с упражненията?(аз съм от тия,дето още не са видели програмата)?Колкото за пришълците с второто висше-прав е човекът-и аз съм от тях...
8)
В програмата ЗАСЕГА няма предвидени упражнения за МО-1-ви курс. :wink:
Аватар
Amarthil
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Amarthil »

Първата година нямахме упражнения.
Езиците.. гелдайте по таблото пред канцеларията. Там ще се появят едни лепкави бележчици от преподавателите. Ще пише в колко часа и къде да ходите. Доколкото знам е задължително да учите езика, с който сте влезли като първи. Другте според нивото..

Пък може и в канцеларията да питате. :mrgreen:
I will go there and back again.
pantera22
В началото бе словото

Мнение от pantera22 »

да ви попитам още от първата година ли всичко е на англииски се изучава или по точно на езика на които сте имали кандидатстудентски изпит :roll:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

На БЪЛГАРСКИ, БЪЛГАРСКИ, БЪЛГАРСКИ! :twisted: Но ако искаш, историците накрая могат да те изпитат и на английски, и ако им кажеш Constantinople вместо Цариград, направо те изхвърлят от прозореца в ръцете на ВМРО, Атака и такива други всякакви.... :twisted:
Аватар
ARAHNE
В началото бе словото

Мнение от ARAHNE »

Това с упражненията звучи добре-явно ако някой ентусиаст реши да работи или учи още нещо може да избута някак си? 8)
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

ARAHNE написа:Това с упражненията звучи добре-явно ако някой ентусиаст реши да работи или учи още нещо може да избута някак си? 8)
Ми да, предполагам че повечето колеги ще бачкат и някъде.
Аватар
ARAHNE
В началото бе словото

Мнение от ARAHNE »

Ей,последно-ако все още някой е останал тука и не му е писнало да отговаря на тъпи въпроси-утре от 11 ли беше?
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

ARAHNE написа:Ей,последно-ако все още някой е останал тука и не му е писнало да отговаря на тъпи въпроси-утре от 11 ли беше?
Да
House MD, 03x02: I’m as happy as a pig in poop
Аватар
STi
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от STi »

ква е тая гавра бе,аз се преместих за да уча,не да си бъркам в носа и да ме прават на тъпак...то голяма пародия май ще излезне деба майка му...
Steve G and...
Изображение Изображение <-- Paris Hilton;))
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Ми като гледам, по-скоро който иска да учи ще учи, който не иска(не може) ще избута някак си...
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

по-скоро който иска да учи ще учи, който не иска(не може) ще избута някак си...
точно така е. :)
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
Nassy
В началото бе словото

Мнение от Nassy »

Хубаво, открихме днеска официално годината във факултета, речи и т.н. Ама мен ме тревожи нещо като първокурсничка: защо не ни направиха отделна среща по специалността да ни кажат това онова относно административни и учебни въпроси? Например кога ще си получим книжките, кога и какви езици и спорт ще записваме...
Може и проблема да е в мене, ама явно всички от първи курс МО сме в неведение за всичко :roll:
T1000
В началото бе словото
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от T1000 »

Не само МО : ) Почти всички сме така :lol:

Книжките трябва да си ги получите от мястото, където сте се записвали във факултета. За спорта съм пуснал линк (в секцията Спорт - анкетата кой какъв ще записва) към файл, където пише кой спорт, кога и къде се записва, а за език трябва да следиш информационните табла при факултета ти, където трябва да пуснат подобно инфо. Отделно ни чакат още и свободно избираеми предмети :lol:
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

спокойно, Насси...за съжаление, Никой няма да ви пбясни за всички тези неща, които ви карат да се чувствате като в небрано лозе :evil: колкото за книжките- проверявайте периодично при секретарките дали са ви готови.
за езиците ви- както някой ве4е спомена- гледайте на стъкленото табло до секретарките- там се пишат имената на преподавателите по различните езици( 1ви и 2ри) и обикновено има 4ас и място за среща с тях. ве4е вие -курса, си се разпределяте по групи4ки по езици, правите си списъците и после като се видите с преподавателите , им ги връ4вате.
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Заключено

Обратно към “Студенти - общ форум”