Международни Отношения- всички курсове

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Заключено
Аватар
ARAHNE
В началото бе словото

Мнение от ARAHNE »

Е Т'ВА Е ПРОГРАМА!!! :wink:
Аватар
Amarthil
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Amarthil »

218 зала е с капацитет 70 седящи места. Аз сега ще съм 2 курс МО. Миналата година се гъкахме там като червей. И въпреки че сума ти време се разправяхме с разни преподаватели да ни преместят, това ставаше рядко. Така че бъдете готови да има ситгуации от типа "правите са повече от седналите" или "дойдох на лекция да пиша, ама не мога, щото няма къде". Поне първия семестър си е бая проблем това. Особено весело става като преподавателите решат, че им е студено и затворят прозорците. Смрад.

Виждам, че дори и тази година ние имаме лекции там, както че и вашите всичките са там. Препоръчвам ви да говорите с преподавателите и да се огледате за свободни аудитории по време на лекциите ви. На нас например Геополитиката ни я водеха в 272, а Правните учения в миналото и бла-бла-бла в 224.

Друго..
Ние се усетихме да вземаме столове от различни места. Към края в стаята нон-стоп имаше по 20-тина стола в екстра.
И накрая, не знам вие колко сте сега, но ние трябваше да сме 80, а сме 182-ма.

Добре дошли в СУ :)
I will go there and back again.
Аватар
independiente
Драскач
Специалност: Международни отношения
Курс: четвърти

Мнение от independiente »

Програмата е такава- и аз я видях и даже си я купих от ксерокса :D .
Само че не е добавен чуждия език и спорта(така поне ми казаха).

Имаше нещо писано за ходене на първокурсници до Стопанския факултет за някаква среща, но естествено кой да се сети,че като затворят онова табло рамката ще закрие долната част на бележката :evil: .

Мога да ви кажа само:"До утре, колеги :lol: "
8)
Аватар
ARAHNE
В началото бе словото

Мнение от ARAHNE »

БРЕЙ,КАКЪВ ДОБЪР ЧОВЕК :) !БЛАГОДАРИМ ТИ ЗА СЪДЕЙСТВИЕТО,ПИШИ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ЗА НЯКОИ "СПЕЦИФИКИ"В МО,КОИТО СМЯТАШ,ЧЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ КАТО ПЪРВОКУРСНИЦИ
KISS
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

ама нали знаете- дипломатите не трябва да се преуморяват още от класните стаи :lol: :wink: успех на всички- късметът пред вас и вие след него :D
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

independiente написа:Програмата е такава- и аз я видях и даже си я купих от ксерокса :D .

Имаше нещо писано за ходене на първокурсници до Стопанския факултет за някаква среща, но естествено кой да се сети,че като затворят онова табло рамката ще закрие долната част на бележката :evil: .

8)
Къде го тоя ксерокс? И каква е тая среща? :D
Аватар
independiente
Драскач

Amarthil написа:
Друго..
Ние се усетихме да вземаме столове от различни места. Към края в стаята нон-стоп имаше по 20-тина стола в екстра.
И накрая, не знам вие колко сте сега, но ние трябваше да сме 80, а сме 182-ма.

Добре дошли в СУ :)

Мерси, мерси. Ние трябва да сме 60 души(+/-1) и се надявам да няма много много пришълци. :roll:
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

L'Inspecteur написа:
independiente написа:Програмата е такава- и аз я видях и даже си я купих от ксерокса :D .

8)
Къде го тоя ксерокс? И каква е тая среща? :D
Сигурно е тоя до входа на ЮФ при стълбите
House MD, 03x02: I’m as happy as a pig in poop
Аватар
independiente
Драскач

L'Inspecteur написа:Къде го тоя ксерокс? И каква е тая среща? :D
Ами ксерокса е откъм северния вход(спирката на автобусите),вляво, по едни стълбички малко надолу.
А за срещата сигурно утре ще ни кажат, защото аз видях само че пишеше 1 курс МО,1,2 и т.н. групи и после нещо пък за 5-и октомври...абе утре ще разберем :lol:
Аватар
Amarthil
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Amarthil »

Успех да сте 60 :)
Ние имаме около 20 турци, още толкова македонци и по-малко от други страни. Освен това има много хора, на които това им е второ висше. Освен ако.. кхъм "политиката" на университета в това отношение не се е променила, не виждам начин да сте под 150 човека. :roll:

Така че съветът ми е - ходете рано на лекции, за да седнете. :lol:
I will go there and back again.
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Споко, като истински дипломати ще си искаме местата, подкрепени с пистоУет в ръка :twisted:
Аватар
independiente
Драскач

Amarthil написа:Успех да сте 60 :)
Ние имаме около 20 турци, още толкова македонци и по-малко от други страни. Освен това има много хора, на които това им е второ висше. Освен ако.. кхъм "политиката" на университета в това отношение не се е променила, не виждам начин да сте под 150 човека. :roll:

Е, за това не знаех... :roll:
Мерси, че ме светна. :) Пък и ако толкова няма места- няма да ходим на лекции и БОЙКОТ :twisted:
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

independiente написа:
Amarthil написа:Успех да сте 60 :)

Е, за това не занех... :roll:
Мерси, че ме светна. :) Пък и ако толкова няма места- няма да ходим на лекции и БОЙКОТ :twisted:
Дреме им че няма да ходиме, тамън ще се освободят места(в техните очи).
Само да ви питам с езиците как става записването, че аз при записването не съм писал какъв език искам като 2ри...
Аватар
ARAHNE
В началото бе словото

Мнение от ARAHNE »

Някой да знае как стои въпросът с упражненията?(аз съм от тия,дето още не са видели програмата)?Колкото за пришълците с второто висше-прав е човекът-и аз съм от тях...
8)
Аватар
independiente
Драскач

Аз и като първи не съм писала :wink:

Това мероприятие май предстои тази седмица :P
Заключено

Обратно към “Студенти - общ форум”