Международни Отношения- всички курсове
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
218 зала е с капацитет 70 седящи места. Аз сега ще съм 2 курс МО. Миналата година се гъкахме там като червей. И въпреки че сума ти време се разправяхме с разни преподаватели да ни преместят, това ставаше рядко. Така че бъдете готови да има ситгуации от типа "правите са повече от седналите" или "дойдох на лекция да пиша, ама не мога, щото няма къде". Поне първия семестър си е бая проблем това. Особено весело става като преподавателите решат, че им е студено и затворят прозорците. Смрад.
Виждам, че дори и тази година ние имаме лекции там, както че и вашите всичките са там. Препоръчвам ви да говорите с преподавателите и да се огледате за свободни аудитории по време на лекциите ви. На нас например Геополитиката ни я водеха в 272, а Правните учения в миналото и бла-бла-бла в 224.
Друго..
Ние се усетихме да вземаме столове от различни места. Към края в стаята нон-стоп имаше по 20-тина стола в екстра.
И накрая, не знам вие колко сте сега, но ние трябваше да сме 80, а сме 182-ма.
Добре дошли в СУ
Виждам, че дори и тази година ние имаме лекции там, както че и вашите всичките са там. Препоръчвам ви да говорите с преподавателите и да се огледате за свободни аудитории по време на лекциите ви. На нас например Геополитиката ни я водеха в 272, а Правните учения в миналото и бла-бла-бла в 224.
Друго..
Ние се усетихме да вземаме столове от различни места. Към края в стаята нон-стоп имаше по 20-тина стола в екстра.
Добре дошли в СУ
I will go there and back again.
- independiente
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: четвърти
Програмата е такава- и аз я видях и даже си я купих от ксерокса
.
Само че не е добавен чуждия език и спорта(така поне ми казаха).
Имаше нещо писано за ходене на първокурсници до Стопанския факултет за някаква среща, но естествено кой да се сети,че като затворят онова табло рамката ще закрие долната част на бележката
.
Мога да ви кажа само:"До утре, колеги
"

Имаше нещо писано за ходене на първокурсници до Стопанския факултет за някаква среща, но естествено кой да се сети,че като затворят онова табло рамката ще закрие долната част на бележката
Мога да ви кажа само:"До утре, колеги
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
ама нали знаете- дипломатите не трябва да се преуморяват още от класните стаи
успех на всички- късметът пред вас и вие след него 
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Къде го тоя ксерокс? И каква е тая среща?independiente написа:Програмата е такава- и аз я видях и даже си я купих от ксерокса.
Имаше нещо писано за ходене на първокурсници до Стопанския факултет за някаква среща, но естествено кой да се сети,че като затворят онова табло рамката ще закрие долната част на бележката.
Мога да ви кажа само:"До утре, колеги"
- independiente
- Драскач
Amarthil написа:
Друго..
Добре дошли в СУ
Мерси, мерси. Ние трябва да сме 60 души(+/-1) и се надявам да няма много много пришълци.
- Creed
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Сигурно е тоя до входа на ЮФ при стълбитеL'Inspecteur написа:Къде го тоя ксерокс? И каква е тая среща?independiente написа:Програмата е такава- и аз я видях и даже си я купих от ксерокса.
Имаше нещо писано за ходене на първокурсници до Стопанския факултет за някаква среща, но естествено кой да се сети,че като затворят онова табло рамката ще закрие долната част на бележката.
Мога да ви кажа само:"До утре, колеги"
House MD, 03x02: I’m as happy as a pig in poop
- independiente
- Драскач
Ами ксерокса е откъм северния вход(спирката на автобусите),вляво, по едни стълбички малко надолу.L'Inspecteur написа:Къде го тоя ксерокс? И каква е тая среща?
А за срещата сигурно утре ще ни кажат, защото аз видях само че пишеше 1 курс МО,1,2 и т.н. групи и после нещо пък за 5-и октомври...абе утре ще разберем
Успех да сте 60 
Ние имаме около 20 турци, още толкова македонци и по-малко от други страни. Освен това има много хора, на които това им е второ висше. Освен ако.. кхъм "политиката" на университета в това отношение не се е променила, не виждам начин да сте под 150 човека.
Така че съветът ми е - ходете рано на лекции, за да седнете.
Ние имаме около 20 турци, още толкова македонци и по-малко от други страни. Освен това има много хора, на които това им е второ висше. Освен ако.. кхъм "политиката" на университета в това отношение не се е променила, не виждам начин да сте под 150 човека.
I will go there and back again.
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
- independiente
- Драскач
Е, за това не знаех...Amarthil написа:Успех да сте 60
Ние имаме около 20 турци, още толкова македонци и по-малко от други страни. Освен това има много хора, на които това им е второ висше. Освен ако.. кхъм "политиката" на университета в това отношение не се е променила, не виждам начин да сте под 150 човека.![]()
Мерси, че ме светна.
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Дреме им че няма да ходиме, тамън ще се освободят места(в техните очи).independiente написа:Е, за това не занех...Amarthil написа:Успех да сте 60
Ние имаме около 20 турци, още толкова македонци и по-малко от други страни. Освен това има много хора, на които това им е второ висше. Освен ако.. кхъм "политиката" на университета в това отношение не се е променила, не виждам начин да сте под 150 човека.![]()
Така че съветът ми е - ходете рано на лекции, за да седнете.![]()
Мерси, че ме светна.Пък и ако толкова няма места- няма да ходим на лекции и БОЙКОТ
Само да ви питам с езиците как става записването, че аз при записването не съм писал какъв език искам като 2ри...
- independiente
- Драскач