Устни изпити по журналистика
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- yolina
- В началото бе словото
- Курс: друг
темата
сори, ако някой не разбра, но по-скоро вие сте объркали темата, нали така ? Все пак е за оценките в УНСС като Алхимика и Ал-х4о написаха
Pravi kakvoto trqbva i iska6, a da stava kakvoto 6te
)))) Vse pak imame edin jivot, nali 
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Айде разправяйте как е минало, който мине, да пише. Сори, че не дойдох, бях будна и пиех чайче, стискайки палци. Сервизът намаля с една чаша, но ми бе простено.
В тоя дъжд просто нямаше как да дойда, извинявам се за което. Ако се събирате по-нататък, ще ви удостоя с присъствието си, не се съмнявайте.
А, и пишете кой в коя комисия е бил, как са изглеждали изпитващите, много ми е интересно кой при кого се е паднал.
В тоя дъжд просто нямаше как да дойда, извинявам се за което. Ако се събирате по-нататък, ще ви удостоя с присъствието си, не се съмнявайте.
А, и пишете кой в коя комисия е бил, как са изглеждали изпитващите, много ми е интересно кой при кого се е паднал.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Сега вече мога да ви поздравя, нали!?
Вярвам, че сте ГИ "сцепили", както се каните от няколко дни.
Всъщност регистрирах се, само за да ви кажа колко много сте ми симпатични всички и колко се радвам, че сте такива умни и напористи.
Тайничко ви наблюдавах /разбирай "четох"/ и все се мъчех да открия някое по-слабо място, но уви..., не ме разочаровахте. Страхотни сте!!!
Пожелавам, дори на себе си, да ви приемат, както сте в комплект и да сте новите лица в тая стара държава.
Обичам ви, все някога ще се запознаем.
Ако някой вече ме е познал, да си трае...
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Завърши така напрегнатия ,за много млади хора, ден.
10 изпитни комисии "помъчиха" около 398 кандидат-журналисти.
Изпита започна след повече от един час закъснение.
СУ отново показаха хаоса , който е обхванал доста здраво организационната им структура.
Но както и да е.
50 мъже и 300 жени бяха събрани в зала 272 и привиквани чрез :"лотария" да се придвижват към комисиите.
Повечето кандидати мислиха и отговаряха на следните въпроси
1.Световният тероризъм
2.40-тото Народно събрание и парламентаризмът
3.Какво е Риалити шоу (Биг Брадър и Стар Академи / Книгата на Джордж Оруел - Големият брат)
Оценкиите ще бъдат публикувани най-късно утре след обед.
Изпитният ден завърши около 16,45.
10 изпитни комисии "помъчиха" около 398 кандидат-журналисти.
Изпита започна след повече от един час закъснение.
СУ отново показаха хаоса , който е обхванал доста здраво организационната им структура.
Но както и да е.
50 мъже и 300 жени бяха събрани в зала 272 и привиквани чрез :"лотария" да се придвижват към комисиите.
Повечето кандидати мислиха и отговаряха на следните въпроси
1.Световният тероризъм
2.40-тото Народно събрание и парламентаризмът
3.Какво е Риалити шоу (Биг Брадър и Стар Академи / Книгата на Джордж Оруел - Големият брат)
Оценкиите ще бъдат публикувани най-късно утре след обед.
Изпитният ден завърши около 16,45.
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
- united_colors
- От дъжд на вятър
- Курс: четвърти
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
И мен! В Десета комисия, нали ?! Ау, извадихме късмет май. Лозанов беше на ниво! Аз си показах публикацийките на другия проверяващ и през това време Лозанов ме подложи на кръстосън огън. Ама какви ли не въпроси ми зададе! Тези трите главните ги разцепи на куп подвъпросчета, на които обаче успях да отговоря. Запънах се само когато ме попита дали знам други книги на Оруел, но му отговорих, че когато в съзнанието ми изникне името Оруел, се сдещам само за "1984". Иначе всичко друго мина като мед и масло.united_colors написа:Мене ме изпитва Г.Лозанов и още двама симпатяги- единият малко старичък, но много точен, а другият не ме пита нищо,ама и той ми се видя готинЕ... не се справих блестящо според мен, ама... ще видим!
![]()
ПС след като всичко приключи пожелавам на всички форумци-кой каквото иска- това!
Ееееей, хора, супер много се кефя, че се запознахме! Видяхте ми се мнгоо готини всичките!
United_colours, и ти си луда черешка. Дано си се справила и на устния изпит и есента да потропкваме по коридорите на журналистическия. Желая успех на всички други също! Вярвам, че сме ги разбили! Показахме им "кон боб яде ли".
ПС: Ето че с тази асоциация неволно се сетих за друга любима тема и отивам да попрочета в нея, раздел Хоби.
- united_colors
- От дъжд на вятър
- Курс: четвърти
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
А аз с моят късмет минах почти последна. По едно време се питах дали изобщо ще ме извикат. Вече почти не помня какво им говорих, когато ме извикаха помислих че ще припадна от притеснение и умора, всичко беше като насън... Но само едно мога да кажа - РАДВАМ СЕ, ЧЕ СВЪРШИ!!! Стискам палци на всички да имаме добри резултати.
Апропо, някой да знае кога ще ги публикуват в НЕТ-а?
А след този изпит по Журналистика попаднах на следното журалистическо творение: http://novinar.org/main.php?act=news&ac ... r=MTY2Njs1
Приятно четене!
Апропо, някой да знае кога ще ги публикуват в НЕТ-а?
А след този изпит по Журналистика попаднах на следното журалистическо творение: http://novinar.org/main.php?act=news&ac ... r=MTY2Njs1
Приятно четене!
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка: