Лична драма (нанайсти епизод)

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Още като видях и просто така щях да я ключна и тая, обаче ...Такъв смях скоро не ми се беше случвал...Циндильей! Препоръчвам все пак първо секса и после колениченето. Би било романтично да я .... на масата с трохите от баничката... :roll:
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

по откровен флуд рядко се среща, пък и оригинален, да ти е жал да го изтриеш направо :lol:
Аватар
Dita
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dita »

абе.. не си е шега работа :shock: :lol:
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

inaccessibility написа:по откровен флуд рядко се среща, пък и оригинален, да ти е жал да го изтриеш направо :lol:
именно, а аз за съжаление, съм много жалостива :lol:
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Е как ше го триете като съм обещал още поне нанайсет епизода :P
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

какво става сега с нея и теб? правихте ли секс на масата върху трохите или още не си готов? :?
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

Циндил is back!

явно наистина няма такива животни като бивш наркоман, бивш пушач, бивш алкохолик.. и бивш флудър :D
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

Какво се забавлявате - любовта се среща на най-странни места:в баничарници, сладкарници ...
:lol: :lol:
Ц-П, не се отчайвай, продължавай да ходиш в тая баничарница. :lol:
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Що, ти да не си съдържателката? :P
duh_navodneniq
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от duh_navodneniq »

Къде е 2-ра част? Циндиле, обеща, айде че вече втора вечер няма да мога да спя :)
Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Откъде да започна...
Преди всичко искам да изкажа най-сърдечни благодарности на всички вас пред екраните (досещате се защо не ги наричам монитори, нали :wink:), следили тази драматична история с не по-малък трепет от мен самия. Съветите ви бяха пътеводна светлина за обърканата ми душа и без тях едва ли щях да се справя със сложната ситуация, в която се озовах в нанайсти епизод.
Вашата отзивчивост ме убеди, че съм взел правилното решение да поискам морална подкрепа и разбиране именно тук - във форума на Софийски Университет :)

Започвам.
Вече две поредни сутрини седя на същата маса, в същата баничарница... чакайки Нея. Жената на моя живот.
И ето, че тази сутрин търпението ми бе възнаградено. Още не бях достигнал сиреньето в баничката, когато стъклената врата се отвори... и аз вече знаех - беше Тя. Сещате се коя.
"Това може да е последният ми шанс" - казах си и решително прекосих заведението, спирайки се пред нея развълнуван, с наченатата баничка в ръка.
Разбрахме се с един-единствен поглед :) Само миг по-късно вече седяхме заедно на масата, ръката ми държеше нейната, а с другата си чопкахме от баничката със сиренье и праз :P
Ех, скъпи съфорумци... Надали думите биха могли да опишат благоговението, което изпитвах в тези блажени мигове. Момичето от мечтите ми седеше до мен, хапваше от моята баничка и ми се доверяваше всецяло и напълно.
Толкова много неща си казахме, имах чувството, че я познавам не от двайсет минути, а от цяла вечност.
Времето летеше неусетно. Баничката бе на привършване, когато предложих да купя две малки бози - една за мен и една за нея... И тогава се случи непоправимото - тя се усмихна (но не по начина, по който ми се беше усмихвала досега) и каза, че не обича боза и би предпочела един айрян.
Един айрян. Айрян, който така силно ненавиждам. Айрян, от който като малък винаги ми ставаше лошо...
Вцепених се. Но само за миг. Един кратък миг, в който светът се преобърна. Бялото стана черно, а черното - още по-черно.
Втурнах се навън. Тичах като обезумял, без да спирам... не смеех да се обърна назад дори.
Влетях в нас, затръшвайки вратата и се свлякох на пода безпомощен, потънал в сълзи. :cry:

Моля ви, кажете ми, че постъпих правилно! Подобно несходство във възгледите при всяко положение би довело връзката ни до крах.
Приятели, успокойте ме! :cry:
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Ее ти пък,за един айрян-доколкото знам пиеш мляко,ще се научиш и айрян... :lol: :lol:
А що се отнася до успокоението-пий няколко ракий и ша се успокоиш(тествано :wink: :D )
.
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Самото място е изключително интересно - БАНИЧАРНИЦА !
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

хахахаха, Циндиле, напиши роман, много ти се удава като гледам, почти се свлякох под бюрото от смях/вълнение :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Не ми е леко, да знаете... :(
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”