Продавам теми по ИСТОРИЯ!
Модератор: Boromir
- raduslaf
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Продавам теми по ИСТОРИЯ!
Темите са от курса на СУ.Двама човека изкарахме с тях 5.50.Това е.Има едно условие.Ако някой ги иска трябва да ги преснима и да ми върне оригиналите.За повече инфо - icq 177609054
justice [ftbc]
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Eто за това:Josefinne написа:Еми докато не сте я изтрили и аз да кажа, че продавам такива, само че от частен учител.
И един въпрос - защо темата да се трие, аз мисля, че има заинтересовани по този въпрос, теми са нужни за четене.
alhimikat написа: 6. Теми не се продават в нашия форум.
Който има теми, с които да услужи на някого да ги праща на мен, а аз ще ги качвам в сайта си за безплатно ползване от останалите.
Държа да отбележа, че форумът на СУ не е мястото , където можете да предлагате теми за кандидат-студенти срещу определена цена (била тя и минимална)
Който иска да бъде полезен на някого и да прояви благородното си чувство, може да предостави темите си безплатно и да ги качим на някой фрий сървър, за да са достъпни за всички!
Събрали сме се във виртуалното пространство на СУ да си помагаме и да споделяме опит помежду си.
Ето защо, да изтискваме парите на някой кандидат-студент за теми, би било нелоялно (най-малкото)
Благодаря за разбирането, предварително.
Поставете се на мястото на кандидатстващите.
Или може би сте били вече на това място!?
Беше ли ви хубаво да ви искат пари на всяка крачка???
Мисля, че не, нали?!
Всичко хубаво ви желая!!!
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Raya_Alexandra написа:Eто за това:Josefinne написа:Еми докато не сте я изтрили и аз да кажа, че продавам такива, само че от частен учител.
И един въпрос - защо темата да се трие, аз мисля, че има заинтересовани по този въпрос, теми са нужни за четене.alhimikat написа: 6. Теми не се продават в нашия форум.
Който има теми, с които да услужи на някого да ги праща на мен, а аз ще ги качвам в сайта си за безплатно ползване от останалите.
Държа да отбележа, че форумът на СУ не е мястото , където можете да предлагате теми за кандидат-студенти срещу определена цена (била тя и минимална)
Който иска да бъде полезен на някого и да прояви благородното си чувство, може да предостави темите си безплатно и да ги качим на някой фрий сървър, за да са достъпни за всички!
Събрали сме се във виртуалното пространство на СУ да си помагаме и да споделяме опит помежду си.
Ето защо, да изтискваме парите на някой кандидат-студент за теми, би било нелоялно (най-малкото)
Благодаря за разбирането, предварително.
Поставете се на мястото на кандидатстващите.
Или може би сте били вече на това място!?
Беше ли ви хубаво да ви искат пари на всяка крачка???
Мисля, че не, нали?!
Всичко хубаво ви желая!!!
И аз това имах в предвид !
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: