ФЖМК (преименувана от Журналистика)
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Чакайте да дойде утре... Ей, ама ако знаете как ме е яд, че не можах да присъствам... Искам тържествено обещание, че ще се съберем след НГ, а също и че ще споделяте впечатления още утре.
Ако не се лъжа, по програма би трябвало да имате ИБЖ и социология, нали? Вторникът винаги е бил неочаквано добра комбинация, много преди изобщо да се чуе за тази прословута реклама.
Ако не се лъжа, по програма би трябвало да имате ИБЖ и социология, нали? Вторникът винаги е бил неочаквано добра комбинация, много преди изобщо да се чуе за тази прословута реклама.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- vassito_val
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
И? 
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ей, ама като почнете да питате, без да четете, чак леееекичко вземам да се нервирам.
Няма такива стипендии, кандидатства се след първи семестър. Уф.
Обаче така здраво се покрихте всички, че почвам да придобивам усещането, че компанията Константинова/Панайотов, Новакова, Кирилов и Драганов са ви изяли. А още дори не познавате Нели Огнянова (хихи, утре би трябвало да е Ди Дей)... Ама като не щете да пишете, недейте, бе
Само мръднете ляво ухо, ако сте живи след първата седмица. 
Няма такива стипендии, кандидатства се след първи семестър. Уф.
Обаче така здраво се покрихте всички, че почвам да придобивам усещането, че компанията Константинова/Панайотов, Новакова, Кирилов и Драганов са ви изяли. А още дори не познавате Нели Огнянова (хихи, утре би трябвало да е Ди Дей)... Ама като не щете да пишете, недейте, бе
В края на ноември
В края на ноември
kude sme
а,тук, сме,тук сме...
......само тичаме непрекъснато наляво-надясно, току се въртим в кръг и всичко е еуфорично, объркано, неясно и интересно и когато събираш толкова впечатления наведнъж и искаш всичко...изпадаш в сценична писателска треска:)...we'll be back soon 
- vassito_val
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
re
най-готиното е, че няма скучен предмет:)
-
zuzi_beliata
- В началото бе словото
edno vapros4e
zdr az imam vapros za kandidatstudentskiq izpit po jurnalistika izvan sistemata na FJMK, kojto 6te e v nedelq. imate li predstava kakvo se e padalo minali godini i dali e po konspekta ili 6te e ese
ako znaete otgovara na vaprosa, koito taka me terzae v momenta pi6ete
ako znaete otgovara na vaprosa, koito taka me terzae v momenta pi6ete
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Myselff,
Или си луда, или най-нагло лъжеш.
Предполагам, ще да е първото. Аз одма се сещам поне за 2 предмета, които ми бяха смъртително скучни. Радвам се, че ви харесва. Всъщност, ако тия предмети сериозно ви допадат, тогава втори курс ще ви се види като рай небесен - предметите наистина ДО ЕДИН са изключително интересни. Абе, казано накратко, ако изкарате ИБЖто, все едно сте завършили
(с най-добри чувства към професора, доцента и двамата асистенти
)
Впрочем, очаквам отговор от Боби и много се надявам да постне тук един линк към едно... ммм... изследване (той ще си каже какво е, нали вече учи Методи за изследване на масовата комуникация), което прави като курсова работа при Драганов. Резултатите от него са наистина красноречиви, а странното е, че биха били същите и при нас, ако изследването бе направено година по-рано.
Или си луда, или най-нагло лъжеш.
Впрочем, очаквам отговор от Боби и много се надявам да постне тук един линк към едно... ммм... изследване (той ще си каже какво е, нали вече учи Методи за изследване на масовата комуникация), което прави като курсова работа при Драганов. Резултатите от него са наистина красноречиви, а странното е, че биха били същите и при нас, ако изследването бе направено година по-рано.
В края на ноември
В края на ноември