Начаини за скриване на информация на компютъра.
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
freelancer_bg
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Начаини за скриване на информация на компютъра.
Кой според вас е най-практичния и удобен начин з а криене на информация на компютъра? Дайте някаква хитра идея. Какво ползвате вие, архивиране с парола, криптиране, някакви програмки за слагане на пароли ? Просто за пръв път ми се налага подобно нещо . Може би тук , някой с по-голям опит ще ми даде добър съвет.
Не псувайте шефовете си на майка, защото така се размножават.
Аз лично много ги мразя, затова си бачкам като Фрийлансър
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
-
Emmanuel Goldstein
- Танцуващия с клавиатури
Това с DVD-тата е най-сигурния вариант, но само ако се финишира процедурата. За да бъдат данните най-подсигурени и за да може DVD-то да издържи повече време. Значи след като е записано DVD-то, го пъхваш в микровълновата. Ама за много мъничко. Примерно 10-тина секунди на умерена мощност. По този начин записа става по-устойчив и стареенето на пластмасовата подложка се забавя. Ама DVD-то се пъха в микровълновата, след, повтарям _след_ като нещата от хдд-то са изтрити безвъзвратно. Абе изобщо... няма пропуск тоя метод... с него информацията ти е защитена завинаги...
P.S. Също не е зле да се пусне и един undeleter след shift-del-а, щото инфото все още може да се прочете ако върху секторите не се запише след това нова информация.
P.S. Също не е зле да се пусне и един undeleter след shift-del-а, щото инфото все още може да се прочете ако върху секторите не се запише след това нова информация.
i know the human being and fish can coexist peacefully
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Emmanuel Goldstein написа:Това с DVD-тата е най-сигурния вариант, но само ако се финишира процедурата. За да бъдат данните най-подсигурени и за да може DVD-то да издържи повече време. Значи след като е записано DVD-то, го пъхваш в микровълновата. Ама за много мъничко. Примерно 10-тина секунди на умерена мощност. По този начин записа става по-устойчив и стареенето на пластмасовата подложка се забавя. Ама DVD-то се пъха в микровълновата, след, повтарям _след_ като нещата от хдд-то са изтрити безвъзвратно. Абе изобщо... няма пропуск тоя метод... с него информацията ти е защитена завинаги...
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
-
Emmanuel Goldstein
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
-
Emmanuel Goldstein
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
-
freelancer_bg
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Може да не намерих решение на проблема си но поне се посмях доста 
Не псувайте шефовете си на майка, защото така се размножават.
-
Emmanuel Goldstein
Ми on the serious end, ако си под XP, можеш да си поиграеш с пермишъните. Доста работа може да се свърши с тях, стига да знаеш как да го направиш и да имаш желание/време.
Иначе под път и над път има разни програмки дето вършат тая работа. Колко и как не ми е ясно, понеже само съм им чел 'програм дискрипшъна', просто не ми се е налагало да ползвам.
Иначе под път и над път има разни програмки дето вършат тая работа. Колко и как не ми е ясно, понеже само съм им чел 'програм дискрипшъна', просто не ми се е налагало да ползвам.
i know the human being and fish can coexist peacefully