Плуване?
Модератори: ники, Methuselah
Няма да се учудя ако има и такива.Лично съм виждал подобно нещо на басейна Младост в Пловдив
Мind Field напълно те разбирам относно страстта ти към плуването.И аз съм много зарибен към водата,но така и не се реших да се занимавам професионално-пък и тука конкуренцията е жестока
Ама много си обичам плуването и също го препоръчвам на всички !
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър
- ChiLL_PiLL
- Драскач
аз съм първи курс вече във ФЖМК и като кандидатствах въобще не бях чувала ,че може да избираш някакъв спорт ,още повече ,че има и плуване...и си бях решила да търся някак си къде да си плувам като започна да уча наесен,защото единствено тоя спорт ме кара да се чувствам добре! не се занимавам професионално с плуване,но преди година реших да отида да пробвам,защото мноооо исках! след втория път направо се пристрастих
просто ми действаше като наркотик
(не че знам как действа наркотика
) тааа като разбрах при записването ,че може да запиша плуване бях мноо щастлива
дано всичко е наред с това..ще видим кво ще стане
дано всичко е наред с това..ще видим кво ще стане
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
- ChiLL_PiLL
- Драскач
Joanna_87 написа:ей да ви питам... задължително ли трябва да си слага6 плувна 6апка?? тва е ужасно особено за моми4е а и много скубе ко сата:(((((( а и о6тъе един въпрос- има ли проблем да си плувам с половин бански ? мразя ги тея целите/...
мисля че във всеки един плувен комплекс по принцип е задължително да си с шапка..поне аз където съм ходила е така.тва главно се прави от хигиенична гледна точка,а и за тия ,които плуват активно им е по-лесно определено с шапка.знам че скубе,ама то се свиква
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
- Morning_Star`
- В началото бе словото
- Гост
- Пишеща машина
И за момче е много гадно, пак щипе. Има нови модели на плувни шапки, от плат са и не щипят. Струват около 10 лв.Joanna_87 написа:ей да ви питам... задължително ли трябва да си слага6 плувна 6апка?? тва е ужасно особено за моми4е а и много скубе ко сата:(((((( а и о6тъе един въпрос- има ли проблем да си плувам с половин бански ? мразя ги тея целите/...
Няма проблем да плуваш с половин бански, ако се чувстваш добре, виждал съм доста такива колежки...
мерсиии за инфото ама аз май се отказах от плуванетоГост написа:И за момче е много гадно, пак щипе. Има нови модели на плувни шапки, от плат са и не щипят. Струват около 10 лв.Joanna_87 написа:ей да ви питам... задължително ли трябва да си слага6 плувна 6апка?? тва е ужасно особено за моми4е а и много скубе ко сата:(((((( а и о6тъе един въпрос- има ли проблем да си плувам с половин бански ? мразя ги тея целите/...
Няма проблем да плуваш с половин бански, ако се чувстваш добре, виждал съм доста такива колежки...
Ех дали и аз да не се пробвам с плуване...обичам водата,обичам и да плувам ала мога средно ниво даже не знам кой стил се води...камо ли да си давам зор.А и мразя някой да ми виси на главата и да казва:НЕ ТАКА или НЕ СЕ СТРАХУВАЙ НЕ СИ МАЛКА или Я СЕ СТЕГНИ НЕ БЪДИ КЕКАВА.......(фраш с комплекси с една дума).Та ако треньорите са пичове идвам....Обяснете моля как се стига точно до басейна щото чуствам как ще хвърча от лекции там и обратно....А и хаха
пуша яко и май ще се наложи да спирам цигарите за спорта:)))
пуша яко и май ще се наложи да спирам цигарите за спорта:)))
don`t suffer fools,make fools suffer:D
- independiente
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: четвърти
Ако личното ми познанство със споменатия субект може да ми издейства "частен" кородор и аз ще се запиша плуване.Гост написа:Ако искаш собствен коридор трябва да се казваш Петър Стойчев.evterpa написа:А я кажете блъсканица ли е? В смисъл, че ако има повече от трима плуващи в един коридор става гадно.
- AngelicalEyes
- В началото бе словото