Кога откриват учебната година?

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
Hippocampus
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Hippocampus »

ми начи за ФМИ на4алото е в 14:00 в двора. а "при лоши метеорологични условия" :) сме в 325 зала. А иначе да попитам и аз че не разбрах в ректората от колко и къде(под къде се разбира в коя аула:) ) сме.
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

Hippocampus написа:А иначе да попитам и аз че не разбрах в ректората от колко и къде(под къде се разбира в коя аула:) ) сме.
11:00 часа Аулата - от централния вход (между братята) като влезете направо по едни стълби е главната зала в Ректората...
Аватар
Nina_K
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Nina_K »

Аулата е само една,по-големите зали се казват аудитории,там където беше изпитът по история беше аудитория,който е бил там в ректората на 19.07. знае,то май в аулата не се провеждат изпити,ама не съм сигурна.
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

inaccessibility написа:ако държите да бъдете на откриването - 11:00 Ректорат-Аула

след това ще има срещи по специалности, които предварително трябва да разберете къде и в колко точно часа ще се проведат - тогава ще получите ст. книжки и програмата...

по-официална информация от това не знам да има...
Не, не грешиш. Обадих се 2 пъти, ходих до СУ и всеки път ми казват 13 часа - Аула официално откриване.
След това пред всеки факултет е разлепена програма за срещата по специалности. Можеш да провериш.
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Nikince написа:Не, не грешиш. Обадих се 2 пъти, ходих до СУ и всеки път ми казват 13 часа - Аула официално откриване.
След това пред всеки факултет е разлепена програма за срещата по специалности. Можеш да провериш.
Не греша, съобщили са ви начален час за факултетна среща (след което ще имаме и по специалности), т.е. в 13 часа няма да е откриването! Повечето секретарки така обясняват, за да не присъстват много хора на същинското ОФИЦИАЛНО откриване, поне така си го обяснявам...

Всъщност присъствието на откриването не е задължително, дори до голяма степен е безсмислено. Съществената среща е в 13 часа и след това в 13:30. :wink:

Така че няма за сгрешиш, ако отидеш към 13 часа.

ето информация тук - не си измислям!
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Аз ще кажа каквото знам в помощ на колегите ми от ИФ - 13.30 е откриването за Историческия факултет.
T1000
В началото бе словото
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от T1000 »

На един от факултетите откриването беше в Аулата от 13:00, така че от там се получава объркване. Иначе за всеки факултет е различно, тъй като не всички са в Ректората и отнема време за транспорт.
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

да, именно - факултетите провеждат срещи от 13:00 часа, а в 13:30 се провеждат по специалности в аудотирии и точно това съобщават секретарките!

тържественото официално откриване обаче е от 11:00 часа!
Аватар
Kiba
В началото бе словото

Мнение от Kiba »

Идеята за срещата в десет остава ?
"Човекът е цел сам по себе си"
И.Кант
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Kiba написа:Идеята за срещата в десет остава ?
аз ще присъствам, с още една колежка ще дойдем, така че уговорката все още важи, друг е въпроса дали другите от форума ще се отзоват :wink:
T1000
В началото бе словото
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от T1000 »

Аз навивам още малко Българисти и най-вероятно ще сме на линия :D
Можеш направо да кажеш къде около паметника да се чакаме : )
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

ми ние от ФСФ се събираме от лявата страна на светите братя, откъм Оборище :wink:
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

На ИФ откриването е в 13.30 в Аулата...Кой още ще е там?! :roll:
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Мнение от Mira »

ми аз мисля към 13 някъде да дойда,преди това в 11 ще пропусна :roll: първо-едва ли ще успея да разбера нещо от речите ако не се набутам по-отпред,което едва ли ще може да стане ако дойда след 9,пък и не ми се виси 2 часа и половина преди същинското откриване за факултета ни :P а нали съм и от провинцията,та първо трябва да вземем сестра ми от училище и тогава да тръгваме та.... :roll: после тъкмо ще е по-спокойно и по-приятно предполагам,а не тарапана и шумотевица
Cristia
В началото бе словото

Физически факултет?

Мнение от Cristia »

Някой може ли д ами каже кога е тържеството там.Четох че по факултетите е от 13;30....обаче като се записвах ми казаха към 14;15 да ходя.Ако някой има дори бегла информация,нека сподели :) пък ако има някой и от специалността - ядрена техника и ядрена енергетика,може и среща да си направим.
Заключено

Обратно към “Студенти - общ форум”