Кога откриват учебната година?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Hippocampus
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- Nikince
- Пишеща машина
Не, не грешиш. Обадих се 2 пъти, ходих до СУ и всеки път ми казват 13 часа - Аула официално откриване.inaccessibility написа:ако държите да бъдете на откриването - 11:00 Ректорат-Аула
след това ще има срещи по специалности, които предварително трябва да разберете къде и в колко точно часа ще се проведат - тогава ще получите ст. книжки и програмата...
по-официална информация от това не знам да има...
След това пред всеки факултет е разлепена програма за срещата по специалности. Можеш да провериш.
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
Не греша, съобщили са ви начален час за факултетна среща (след което ще имаме и по специалности), т.е. в 13 часа няма да е откриването! Повечето секретарки така обясняват, за да не присъстват много хора на същинското ОФИЦИАЛНО откриване, поне така си го обяснявам...Nikince написа:Не, не грешиш. Обадих се 2 пъти, ходих до СУ и всеки път ми казват 13 часа - Аула официално откриване.
След това пред всеки факултет е разлепена програма за срещата по специалности. Можеш да провериш.
Всъщност присъствието на откриването не е задължително, дори до голяма степен е безсмислено. Съществената среща е в 13 часа и след това в 13:30.
Така че няма за сгрешиш, ако отидеш към 13 часа.
ето информация тук - не си измислям!
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
ми аз мисля към 13 някъде да дойда,преди това в 11 ще пропусна
първо-едва ли ще успея да разбера нещо от речите ако не се набутам по-отпред,което едва ли ще може да стане ако дойда след 9,пък и не ми се виси 2 часа и половина преди същинското откриване за факултета ни
а нали съм и от провинцията,та първо трябва да вземем сестра ми от училище и тогава да тръгваме та....
после тъкмо ще е по-спокойно и по-приятно предполагам,а не тарапана и шумотевица
Физически факултет?
Някой може ли д ами каже кога е тържеството там.Четох че по факултетите е от 13;30....обаче като се записвах ми казаха към 14;15 да ходя.Ако някой има дори бегла информация,нека сподели
пък ако има някой и от специалността - ядрена техника и ядрена енергетика,може и среща да си направим.