Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Хехе направо след малко паля към цветарския то се е видяло
А ако говориш за секретарката е супер готина,съгласен съм
Сблъсквал съм се и с други секретарки коя от коя по зли и много се радвам че нашата не спада към тях
А за индивидите май са към 60
Именно за нея ти говоря - невероятно внимателен човек е
Айде, ти пали към цветарския, а аз към нас, че след джангър снощи направо на работа и цял ден изкукуригах.....
Надявам се да не се успя за срещата в понеделник, че сега,като легна сигурно чак за срещата ще се събудя
Благодаря за загрижеността - много си любезен.....нещо май ми се подмазваш....е няма пък - няма да забравя за уговорката с розата Айде, отивам да спя...чао
И аз ще дойдаааа! Успях да си отложа ангажимента! А за познаването - бих си качила снимка в съобщението, но съм абориген и не знам как...
Но ако fotone е с роза в устата (гледам, че имате успех в навиването ), ще ви намеря!
Зори,мацка,ти знаеш ли,че с теб ще сме в една група,защото аз бях трета,като ходих да се записвам Много се кефя,че Надя си е отменила ангажимента и ще дойде
Душица съм си отвсякъде А за Зори не чакай да ти отговори-тя вече е в София и шета из общежитието
Иначе аз кой знае в коя група ще съм,като се записах почти последен
@ Надя,радвам се че ще успееш да дойдеш Ако не ни разпознаеш телефонирай
п.с. Ще чакам с роза само ако Ивка бъде с това цвете от аватара
Ще се преместиш в друга група бе, то това е лесна работа....
Иначе с удоволствие бих дошла с това цвете,само че ако това беше някоя сапунка,щото те там ги носят такива....е,и ако искам в цирка да ме вземат,но още нямам такива амбиции.....
Няма да ми отива на новата прическа Днес между другото видях една роза в един двор и мислех да я крадна за теб, но излезе някакъв дядо и се отазах....че щеше да ме емне с бастуна
Защо да я зарязваме бе? Ще си обсъждаме разни "соматопатологии на човека" (примерно).....
Между другото как ви се сториха "социалните работници" днес???