Социология
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- independiente
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: четвърти
Добре аз пак питам! Сигурни ли сте че става дума за 2ри?? На сайта пише че миналата годино то е било на 3ти, понеделник,по това ли съдите ,че ще е в понеделник или наистина го пише някъде!!!
Много се изнервих вече,точно обяснявах на Иван че приятели от УНСС дори разпределението на лекциите си знаеха седмица преди началото....както и да е дано днес излезе нещо че дълбоко се съмнявам в събота ,неделя това да се случи!А иначе подкрепям феки! Ако в действителност е за 11 в 10 на ректората звучи добре 
Половината от нашите грешки в живота идват от чувства там,
където сме длъжни да мислим и от мисли там, където трябва да чувстваме.
където сме длъжни да мислим и от мисли там, където трябва да чувстваме.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Здравейте, колеги!
Моля за помощ, вече сте ми разбрали проблема, предполагам (аз, така или иначе, омрънках цялата махала, дето се вика...)
Дали ще можете да ми кажете/намерите мейлите на преподавателите от първи семестър? Не ми отваря сайта на ФФ, а трябва да им обясня причината, поради която ще отсъствам до НГ и да ги попитам за евентуална литература, която мога да намеря на английски. Ще можете ли да ми помогнете?
И последно - кои са изборните дисциплини за първи семестър и как става записването за тях? Дали ще може някой колега да ме запише? Обещавам, ще черпя, като се върна, много ще имам да черпя
Благодаря на отзовалият/отзовалите се от все сърце, душа и клавиатура.
Моля за помощ, вече сте ми разбрали проблема, предполагам (аз, така или иначе, омрънках цялата махала, дето се вика...)
Дали ще можете да ми кажете/намерите мейлите на преподавателите от първи семестър? Не ми отваря сайта на ФФ, а трябва да им обясня причината, поради която ще отсъствам до НГ и да ги попитам за евентуална литература, която мога да намеря на английски. Ще можете ли да ми помогнете?
И последно - кои са изборните дисциплини за първи семестър и как става записването за тях? Дали ще може някой колега да ме запише? Обещавам, ще черпя, като се върна, много ще имам да черпя
Благодаря на отзовалият/отзовалите се от все сърце, душа и клавиатура.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Fervourrr
- От дъжд на вятър
- Специалност: социология
- Курс: трети
k_haralampiev@hotmail.com това е мейла на курсовия.Казва се Харалампиев и е мн готин човек;) на други даскали мейли не намерих
Избираемите предмети този симестар са:Въведение в психологията,Психология на личността,Основи на публичната администрация и Как да четем,дискутираме и представяме социологическо текстове.Също така може да записваме езици(английски,немски за др не съм сигурна),физическо и ком.обучение(текстообработващи програми),като те НЕ ни носят кредити,но оценката влиза в дипломата.Важното е на година да събереш 60 кредита....това е засега,крайния срок за записване на избираемите е 10-ти,мисля че можем да те запишем,само трябва да си кажеш имената и фак.номер:)
Ще се радвам,ако съм помогнала:)
Избираемите предмети този симестар са:Въведение в психологията,Психология на личността,Основи на публичната администрация и Как да четем,дискутираме и представяме социологическо текстове.Също така може да записваме езици(английски,немски за др не съм сигурна),физическо и ком.обучение(текстообработващи програми),като те НЕ ни носят кредити,но оценката влиза в дипломата.Важното е на година да събереш 60 кредита....това е засега,крайния срок за записване на избираемите е 10-ти,мисля че можем да те запишем,само трябва да си кажеш имената и фак.номер:)
Ще се радвам,ако съм помогнала:)
-Как си?
-Горе-долу....
-Няма долу!...Горе е! Крачка да е, стъпка да е, но да е нагоре!
-Горе-долу....
-Няма долу!...Горе е! Крачка да е, стъпка да е, но да е нагоре!