Право - всички курсове
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
stelian_hristov
- В началото бе словото
Въпрос
Имам един въпрос - молба към Вас първокурсници. Ще Ви помоля да ми помогнете като ми кажете откъде мога да си намеря разработени теми по история за СУ, или пък Вие ако имате такива да ми ги продадете. Просто искам да знам какви са изискванията на преподавателите относно темата, т.е. на кое трябва да се набляга, на кое не, кое е важно и т.н. Благодаря Ви предварително
)
- Josefinne
- Пишете, о, братя
- Специалност: право
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: Въпрос
Аз имам, писах ти ЛСstelian_hristov написа:Имам един въпрос - молба към Вас първокурсници. Ще Ви помоля да ми помогнете като ми кажете откъде мога да си намеря разработени теми по история за СУ, или пък Вие ако имате такива да ми ги продадете. Просто искам да знам какви са изискванията на преподавателите относно темата, т.е. на кое трябва да се набляга, на кое не, кое е важно и т.н. Благодаря Ви предварително)

-
repi-s-lychec
- Пишете, о, братя
-
repi-s-lychec
- Пишете, о, братя
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Колеги,някой за кафенце/биричка/концентратче след откриването на 2?Аз смятам да отида и да се побутам - искам да видя какво е,пък си знам че следващите години няма да стъпя на откриванията на годината...Ако някой друг е воден от същите светли подбуди,да се обажда 
...self-sufficiency is another name for egoism...
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Хм, ПУ почнаха пак да избиват комплекси - от което пък може да спечелят само студентите
След като разбрах, че на първокурсниците там чуждият език, латинският и спортът са им задължителни
... вчера разбрах и програмата им - лекции от понеделник до неделя (включително) 
След като разбрах, че на първокурсниците там чуждият език, латинският и спортът са им задължителни
The only thing Columbus discovered was that he was lost!