Право - всички курсове

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Заключено
stelian_hristov
В началото бе словото

Въпрос

Мнение от stelian_hristov »

Имам един въпрос - молба към Вас първокурсници. Ще Ви помоля да ми помогнете като ми кажете откъде мога да си намеря разработени теми по история за СУ, или пък Вие ако имате такива да ми ги продадете. Просто искам да знам какви са изискванията на преподавателите относно темата, т.е. на кое трябва да се набляга, на кое не, кое е важно и т.н. Благодаря Ви предварително ;))
Аватар
Josefinne
Пишете, о, братя
Специалност: право
Курс: завършил
Обратна връзка:

Re: Въпрос

Мнение от Josefinne »

stelian_hristov написа:Имам един въпрос - молба към Вас първокурсници. Ще Ви помоля да ми помогнете като ми кажете откъде мога да си намеря разработени теми по история за СУ, или пък Вие ако имате такива да ми ги продадете. Просто искам да знам какви са изискванията на преподавателите относно темата, т.е. на кое трябва да се набляга, на кое не, кое е важно и т.н. Благодаря Ви предварително ;))
Аз имам, писах ти ЛС
Изображение
repi-s-lychec
Пишете, о, братя

Мнение от repi-s-lychec »

Коуеги, смилете се над мен и ми кажете кога почваме!
repi-s-lychec
Пишете, о, братя

Мнение от repi-s-lychec »

Какво ме съветвате да направя при така разкрилата се ситуация, колега :lol: И я кажете, кога трябва да си взема студентската книжка?
Аватар
Puff4e
В началото бе словото

Мнение от Puff4e »

Привет, колеги;) човърка ме едно питане и се обръщам към вас- някой има ли идея кога са лекциите на правистите по принцип- сутрин,следобед?или когато аллах реши?;))
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Puff4e написа:Привет, колеги;) човърка ме едно питане и се обръщам към вас- някой има ли идея кога са лекциите на правистите по принцип- сутрин,следобед?или когато аллах реши?;))
Аллах ще се произнесе по този въпрос на откриването 8)
Аватар
Puff4e
В началото бе словото

Мнение от Puff4e »

:roll: :roll: :roll: ясноу мерси;) :wav:
Assasiyah
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Assasiyah »

По принцип има и сутрин, и следобед и когато Аллах реши... Ако искаш да ходиш на всички лекции се готви за паузи по кафетата...
Изображение
Аватар
Itachi
В началото бе словото

Мнение от Itachi »

Колеги,някой за кафенце/биричка/концентратче след откриването на 2?Аз смятам да отида и да се побутам - искам да видя какво е,пък си знам че следващите години няма да стъпя на откриванията на годината...Ако някой друг е воден от същите светли подбуди,да се обажда :wink:
...self-sufficiency is another name for egoism...
irrka
В началото бе словото

Мнение от irrka »

mi nqma da produlji mn ama naistina nqma smisul da se hodi v aulata ako ne si mn nahalen i doidesh mn rano nqma nachin da vlezesh a otvun nishto ne se chuva, gotino e na otkrivaneto na fakulteta i tam razdavat knijkite
irrka
В началото бе словото

Мнение от irrka »

i az sum 1va grupa:)[/quote]
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

Хм, ПУ почнаха пак да избиват комплекси - от което пък може да спечелят само студентите :D

След като разбрах, че на първокурсниците там чуждият език, латинският и спортът са им задължителни :!: ... вчера разбрах и програмата им - лекции от понеделник до неделя (включително) :twisted:
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Заключено

Обратно към “Студенти - общ форум”