Изключително оригинално заглавие: Скандинавистика!
Модератор: Don Horhe
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Т.е. искаш заради езика, нали? Линкове нямам, но мога да ти пратя на мейла разни, ако не ти е спешно де, че са ми на дискове чак вкъщи.Vintersorg написа:Хей, я ми кажете, скандинависти, отде в нета да си дръпна музика на норвежки или шведски?
Изпълнители, линкове, алабала? Трябва ми сайт по-специално...
Ама не ми набутвайте некъф метъл - имам предостатъчно скандинавски жици! Искам нещо фолклорно, или пък поп...абе каквото и да е!
- Малката Ида
- В началото бе словото
Е, как мина срещата вчера?
Надявам се да сте се харесали и да нямате нищо против още една такава в неделя например

Ето тук долавям лъч надежда! Направо предлагам да се видим на същия този ъгъл в неделя в два. Надявам се, че нямате вече уговорка за този час...Ще съм благодарна на всеки първокурсник скандинавист, който откликне на поканата. Аз съм със сравнително дълга червена коса. Там съм и чакам. Последните думи от "Граф Монте Кристо": "Чакай и се надявай."ARTemIda написа: Дори и някой да не успее да дойде утре, може в събота или неделя да организираме още една - този път официално опознавателна среща.
- mecho
- Постоянно присъствие
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Малката Ида, щом ще ни чакаш в неделя, с удоволствие ще дойда да ти правя компания в чакането 
http://jorik.blog.bg/
...............................
- Малката Ида
- В началото бе словото
Morrighan написа:Аз пък долавям лъч възрастова дискриминация
А Лусията е чак през декември, нали? Веднъж май гледах репортаж за това, но споменът ми е крайно смътен... Morrighan, кажи как я празнувате.
- The Puppeteer
- В началото бе словото
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
- mecho
- Постоянно присъствие
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Тая година мен ме има, така че, ако давате на малките да пият, нема да стигнеWinyan написа:Споко, тая година като ни няма със Сиса, glögg-ът може и да стигне за всичкиMorrighan написа:С glögg главноМалката Ида написа:кажи как я празнувате.![]()
![]()
![]()
http://jorik.blog.bg/
Днес минах през Ректората - не е нужно да се блъскаме в Аулата, която така или иначе няма да ни побере всичките. Откриването за I курс Скандинавистика е в 14 ч в зала 243.
За който не знае къде се намира (аз лично по обясними причини и със затворени очи мога да стигна дотам), в неделя, когато се видим, ще се уговорим къде да се чакаме на следващия ден.
За който не знае къде се намира (аз лично по обясними причини и със затворени очи мога да стигна дотам), в неделя, когато се видим, ще се уговорим къде да се чакаме на следващия ден.
-
Brainless Pirate
- Гутенберг