Спешно ми трябва информация за магистратурата Компютърна лингвистика. Някой карал ли я е? Една приятелка иска да я запише, но не знае какво да очаква. И какво е това "предварително събеседване"? В книжката за магистратурите пише, че ще има предварителен тест. Е, ЩЕ ли има тест или събеседване? Или и двете? И какво представляват те? Ако някой има иформация моля да сподели
Компютърна лингвистика за магистри
Компютърна лингвистика за магистри
Предварително се извинявам, ако има подобна тема някъде надолу. Просто нямам време да се ровя
Спешно ми трябва информация за магистратурата Компютърна лингвистика. Някой карал ли я е? Една приятелка иска да я запише, но не знае какво да очаква. И какво е това "предварително събеседване"? В книжката за магистратурите пише, че ще има предварителен тест. Е, ЩЕ ли има тест или събеседване? Или и двете? И какво представляват те? Ако някой има иформация моля да сподели
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
При нас НЕ беше...не се събра група...Това исках да ти кажа, че повечето хора от филологиите (или поне при нас, може би защото сме повече момичета) хич не разбират от компютри и не се записват достатъчно, та после се налага да ги прехвърлят към друга магистратура. Така че хубаво провери дали ще се съберете
Но иначе програмата,която ние имахме, звучеше доста добре и интересно, с изключение на някакви безумни математики...И на мен ми предстои да избирам магистратура и ми се искаше тази, но като си познавам колежките, тази година също няма да има при нас 
Ами стискам палци да се съберете достатъчно хора! Би било глупаво да ви натресат на някоя друга магистратура без да я искате.
Наистина интересно звучи, но този тест и събеседване малко ме притесняват... Приятелката ми, за която ви говорех, има отличен успех и 6 от държавен изпит. Би било глупаво да не я приемат заради провал на теста
Наистина интересно звучи, но този тест и събеседване малко ме притесняват... Приятелката ми, за която ви говорех, има отличен успех и 6 от държавен изпит. Би било глупаво да не я приемат заради провал на теста
-
Brainless Pirate
- Гутенберг