ЦСКА - Бешикташ

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Rysef написа:Защитата на ЦСКА е магическа. Котев,Тунчев,Илиев и Тиаго Силва не спряха да тичат 90 минути,дадоха всичко от себе си. И голове отбелязаха,пак тези защитници,и в атака неуморно тичаха цял мач. Нормално е накрая умората да си каже думата,малко преди последния сигнал Вальо получи схващане,тука си казах всичко свърши.И защо? Главно заради проблемите в офанзиовен план,един много слаб Гиьом да Зади,млад и още неопитен Манолов.Смените на Котев и Велизар ни обрекоха,плюс контузиите на Фуртадо и Сакалиев,нямахме нападение.Защитниците се принудиха да играят като нападатели.Бешикташ са много слаб отбор,видя се.Подарихме им мача.
Нагло е да се твърди,че защитата стояла и гледала как турците бележат,най-малкото защото тези момчета се раздадоха 90 минути,изкараха си въздоха,само и само за да обезличат нападателите.

Наистина защитата игра на орилично ниво,вкара два гола,ама проспа най-важните си задължение - да пази вратата.
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Сега си идвам от Ловеч и мога да кажа няколко извода:

1. Оказах се напълно прав, че нито един бг отбор няма да продължи.
2. Литекс в момента са много слаб отбор.
3. Макаби е отбор с класа над Литекс и напълно резонно продължава.
4. Ловеч има хубави дискотеки.
5. Ловчанлийките са много хубави момичета.
Да живее отбора на Форум СУ
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

DobreFF написа:Сега си идвам от Ловеч и мога да кажа няколко извода:

1. Оказах се напълно прав, че нито един бг отбор няма да продължи.
2. Литекс в момента са много слаб отбор.
3. Макаби е отбор с класа над Литекс и напълно резонно продължава.
4. Ловеч има хубави дискотеки.
5. Ловчанлийките са много хубави момичета.
Ако не друго поне си идваш с някакви впечатления :)
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

Защо Локо Сф. се предаде в Ловеч ?! За мен Локото е с две класи над Литекс в момента. Тази година,много ми се издигнаха в очите !! Без загуба в евротурнирите,това е правилният път..
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Локото са много симпатичен отбор. И като хора са големи пичове. Извън терена Кристиян Добрев е много готин човек. Сърбето Саша Антунович е също голям веселяк, кефи ме. Гошко Марков и Караджинката са големи пияници ейй :lol: Марчо Дафчев не го пазнавам, Цеци Генков е пич. :wink:
Аватар
SoNoR
Пишете, о, братя

Мнение от SoNoR »

А футболисти на ЦСКА, те как са :wink:
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

SoNoR написа:А футболисти на ЦСКА, те как са :wink:
Не ги познавам. Само Вальо Илиев го знам, много голям пич.
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

Ей ДобреФФ,преди време ме хвърли в дилемата Фиданин или Огнянов,сети ли се вече защо предпочетох Мариян,момчето влезе в историята,къф съм спец :wink: :lol:
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Rysef написа:Ей ДобреФФ,преди време ме хвърли в дилемата Фиданин или Огнянов,сети ли се вече защо предпочетох Мариян,момчето влезе в историята,къф съм спец :wink: :lol:

Тва момче няма кой знае какви качества просто се оказа на точното място в точното време,това е.
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Паразит прав си, така е, и все пак заслужава похвала, че запази хладнокръвие и вкара на Челси. Няма да е, честно да не зачетем успеха му.
Аватар
hazel
Стенограф
Специалност: МО
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

Абе вие съвсем се забравихте, бе! Вкарал Огнянов гол, стадиона изригна като че ли беше победен и вече се превърна в топ-новина. Аз не се радвам толкова, че това беше първи гол в ШЛ, защото това няма никакво значение, повече ме зарадва, че един 18-годишен талант вкара гол, а това рядко става. САмо да не стане като с шуменския Деко, който освен че вкара на Хееренвеен, с нищо друго не може да се запомни.

А за ЦСКА - какво да кажа? Както беше казано от друг фен на ЦСКА тук - и аз съм горд с представянето на този отбор в четвъртък. Никога не сам вярвал, че ще вкараме 2 гола на Бешикташ с този осакатен състав. Иво Петров беше супер, на цялата защита се прекланям, а Петре, Тиаго и Велизар за пореден път успяха да поведат отбора. Малко хора ще си спомнят, но си мисля, че за 1-ви път от доста години български отбор връща 2 гола пасив в евротурнирите. Заради подобни мачове си заслужава да се ходи на стадиона. Да, в крайна сметка турците се класираха, но какво от това? НИе напуснахме с гордо вдигнати глави, докато Левски тепърва го чака голям бой от Вердер. Според мен най-добре представилият се отбор тази година в евротурнирите не се казва нито Левски, нито ЦСКА, а Локомотив София - те не само не загубиха нито един мач, но и играха страхотен футбол въпреки 10-годишното прекъсване, което трябваше да изтърпят. Затова евала на Локото за мъжеството и играта, която показаха. А дотогава Левски може и да се бие в гърдите, че са влезли в групите на ШЛ и че са излезли с 6 загуби, а пък ЦСКА - че са напуснали прилично турнира за УЕФА. А за Литекс - или добро, или нищо. Аз предпочитам нищо да кажа.
ИзображениеИзображение
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

DobreFF написа:Паразит прав си, така е, и все пак заслужава похвала, че запази хладнокръвие и вкара на Челси. Няма да е, честно да не зачетем успеха му.
Сългасем съм с теб по този въпрос,но гола не беше кой знае какво.
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Голът беше избран като най-красивият в този кръг от ШЛ :wink: Виж пак цялата атака и тогава кажи дали не бил красив.
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”