Съвсем не мисля, че ще са толкова много!greeny написа:а тези които ще влезнат с чист късмет с оценка от предварителния изпит ще са доста!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Съвсем не мисля, че ще са толкова много!greeny написа:а тези които ще влезнат с чист късмет с оценка от предварителния изпит ще са доста!

Мисля, че не е така : цитатите са от изучавани произведения, от същите автори в конспекта. Пишеш есе, да различно е малко като стил на съставяне на текста, но пак са си две теми и следвателно две възможности. Ако си се готвил достатъчно добре, ще можеш да изведеш нужните съпоставки и тенденции от двата цитата.plamKA написа:Мисля,че едното няма нищо общо с другото .. да пишеш тема е едно и да пишеш по цитатите е друго и мисля,че ако се въведе предварителен изпит по литература в СУ няма да бъдат ощетени нито кандидатстващите с история, нито с география или математика ..., просто ще бъде в помощ на кандидатстващите с литература,понеже това е изпитът, в който оценяването е най-субективно и може би предварителен изпит по този предмет е много по-необходим,отколкото примерно по математика

като искаш 2ри шанс се явяваш на следващата година!имаш втори шанс
оу, това беше грубоgreeny написа: като искаш 2ри шанс се явяваш на следващата година!
никой не е искал нищо наготово. искаме и нас да ни третират като другите. това нахалство ли е?вие пък съвсем всичко да е наготово.