Кое е най-секси у един мъж?

Архив на всички останали категории.
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

mecho написа:Според последното изследване на НЦИОМ, 100% от жените и турците в България виждат седалищните части на мъжа като неговата най-секси характеристика. Останалата част от населението изобщо не е съгласна, че мъжа може да е секси.
Изпуснал съм шоуто снощи :lol: :lol:
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Richard B. Riddick написа:
Циндил-Пиндил написа:
THE_PARASITE написа:темата постепенно ще спечели голяма популярност !!!
Какво говориш?! Та тя вече я има :lol:
Може би не вниманието каквото очаква авторката й,но все пак е нещо :wink: .То като се има впредвид ,че целия този раздел(че и форума като цяло или поне по-голямата част от него) е цял лексикон,където се обсъждат до безсъзнание стотната вариация на темите какво искат жените/мъжете,чии го дирят,защо го дирят...,когато ми е криво/сърби ме/гладен съм/спими се/#бе ми се... нещо каква тема да пусна... не ми е ясно защо някои роптаят с/у флууда,а същевремнно спамят форума с 100000тема :roll:
Да.
Малко ми е криво, че НРГ (и темата й) се превърна в изкупителна жертва (нейният принос към осирането на форума в последните седмици е в пъти по-скромен от този на коктейла, айс спирит, гаврош...), но нещо трябваше да се направи :!:
Съвсем сериозно заявявам, че докато не спрете с душевните чикии и поставянето на анти-рекорди и аз ще флудя здраво темите ви... и този път наистина ще е здраво и малоумно флудене. Хау!
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

геноцид на малоумните мнения! :whax:

стегнете форума, колелото на мишката ми се счупи!
Изображение

Fcuk you, I won't do what you tell me
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

за мен мъжът ми е секси,когато тренира, когато цепи дърва гол до кръста и когато излезе от банята...
с това темата се заключва и по молба наЕли , и по мое мнение, защото наистина сте прекалили с простотиите 8)
Заключено

Обратно към “Други”