За или против квотите по пол?

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор

За или против половото разделение и определените борйки

За
320
47%
Против
356
53%

Общо гласове: 676

Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

El_Salvador написа:Не вярвам някой да иска университетите да се превърнат в девически училища :wink:
разбира се....и на нас няма да ни е мн приятно :)
Изображение
Аватар
Josefinne
Пишете, о, братя
Специалност: право
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Josefinne »

Добре, де, защо момчетата изкарват по-ниски оценки масово от момичетата? По-тъпи ли са или просто ги мързи? Ами и в двата случая - сори, ама не е честно. Да учат по-способните! Без значение какъв пол са. Това е накратко, което в крайна сметка мисля...
Изображение
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Josefinne написа:Добре, де, защо момчетата изкарват по-ниски оценки масово от момичетата? По-тъпи ли са или просто ги мързи? Ами и в двата случая - сори, ама не е честно. Да учат по-способните! Без значение какъв пол са. Това е накратко, което в крайна сметка мисля...
В такива случай обичам да казвам,че който не може да направи нещо търси причините наоколо,но не и в себе си,а който иска нещо силно намира начини да го постогне!Учи малко повече и ше влезеш квото искаш !Освен това да назубриш определен брой теми не значи,че си по-способен от някой с по-ниска оценка.Има толкова много фактори и едва ли е случайно всичко това,което е установено,така че учете и няма да имате проблеми.
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Josefinne написа:Добре, де, защо момчетата изкарват по-ниски оценки масово от момичетата? По-тъпи ли са или просто ги мързи? Ами и в двата случая - сори, ама не е честно. Да учат по-способните! Без значение какъв пол са. Това е накратко, което в крайна сметка мисля...
Жените господарки от висшата класа,мъжете плебеи,а децата кучета ги яли.Абе яко си звучи :roll:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

само и единствено в научната фантаситка, Stark:)
но иначе, да, верно звучи яко:)Изображение
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Franchesca
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Franchesca »

fatalno_f написа:Да, но е гадно хара с по-нисък бал от моя да влизат преди мен,само защото со мъже
абсолютно от къде на къде
Pokito a poko entendiendo
Que no vale la pena andar por andar
Que es mejor caminar pa ir creciendo
Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

м даа така е.......и на мен не ми е приятно.....

а относно защо момчетата изкарват по-ниски оценки-ми....то вече навсякъде се знае,че момчетата влизат с нисък бал и затова кандидат-студентите не си дават мн зор......ако махнат квотите и като изгорят ще видите другата година как ще си седнат на дупето и ще изкарат оценки като момичетата.......
Изображение
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

dormouse написа:м даа така е.......и на мен не ми е приятно.....

а относно защо момчетата изкарват по-ниски оценки-ми....то вече навсякъде се знае,че момчетата влизат с нисък бал и затова кандидат-студентите не си дават мн зор......ако махнат квотите и като изгорят ще видите другата година как ще си седнат на дупето и ще изкарат оценки като момичетата.......
Не само момичетата учат.Всичко е до характер.Има и момичета с двойки и момчета с двойки и обратно.Момичетата,които кандидатстват са повече и затова има по-висок бал за момичетата.Освен това темата за женския и мъжкия мозък е дълга и не ми се влиза в спорове.просто си учете сериозно и отговорно и ще успеете.Това е което мога да ви кажа.Успех догодина !
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

THE_PARASITE написа:
Не само момичетата учат.Всичко е до характер.Има и момичета с двойки и момчета с двойки и обратно.
Ми да, примерно сред моите съученици имаше много учещи момчета, обаче те кандидатстваха с математика, физика, ТУ, ФМИ и др. такива, а не българска филология.

Какво толкова лошо има, че момичетата и момчетата имат различни интереси. Не виждам голям проблем в това. Феминизирали се професиите, ами други пък се ...как се казва...омъжкаряват :lol: , няма значение един специалист мъж ли е, жена ли е, след като е добър специалист. Изказванията на В. Ст. са сексистки, макар че не мисля, че е искал умишлено да звучи чак така.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: За квотите! 8) Нека сме сексисти, хетеросексуални и дори крайни. :evil: Оцеляват тези, които са такива. :twisted: Останалите все ги преебават, не е ли така? :wink:
:pottytrain5: Агент Гоце! :pottytrain4: Пусни му водата! :pottytrain5:
Аватар
MiMkaa
В началото бе словото

Мнение от MiMkaa »

Против :!:
Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

THE_PARASITE написа:
dormouse написа:м даа така е.......и на мен не ми е приятно.....

Не само момичетата учат.Всичко е до характер.Има и момичета с двойки и момчета с двойки и обратно.Момичетата,които кандидатстват са повече и затова има по-висок бал за момичетата.Освен това темата за женския и мъжкия мозък е дълга и не ми се влиза в спорове.просто си учете сериозно и отговорно и ще успеете.Това е което мога да ви кажа.Успех догодина !
Да,разбира се,че имаш право.....но направих поста си защото тази година много момчета направиха така-разпитвах от любопитство :) ......но за по сериозните специалности като правото си седнаха някои на дупето :)
Изображение
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Балът за правото не е толкова космически и въобще не се влиза ТОЛКОВА трудно.Има специалности с далеч по високи балове,даже и с два предмета :!:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

добре де :?
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”