Циндил-Пиндил написа:[Колко билета са продадени?
Ако верно се играе на полупразен стадион, това за пореден път ще покаже колко голяма е разликата между сините Фенове и червените... бабички
До днес сутринта бяха продадени комичните 1000 билета.
И едва ли днес всички са се втурнали да си купуват билети..,
independiente написа:
До днес сутринта бяха продадени комичните 1000 билета.
Оле, мале! Ми то т'ва не е комично, а тъжно
El_Salvador написа:На повечето фенове на ЦСКА не са им интересни тези мачове, защото имат самочувствието на клуб с много успехи в Европа в миналото;ето защо толкова гледат в чуждата паница и се занимават с Левски Искат голям футбол хората, тва е. И вечният враг им е по-интересен
ГОРД СЪМ С МОЯ ОТБОР, ТОВА СА НИ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ, БЯХМЕ ПО-ДОБРИТЕ, НО ТОВА Е ФУТБОЛА.СПЕЧЕЛИХМЕ КОЕФИЦИЕНТ НА БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО СЕ СМЯТА РЕЗУЛТАТА ДО РЕДОВНОТО ВРЕМЕ.
ПОКАЗАХТЕ, ЧЕ МОЖЕ ДА ИМАТЕ ВОЛЯ И ДУХ, БЛАГОДАРЯ ВИ МОМЧЕТА !!!
Набива ме смях като слушам за великата синя публика. Дори и да не беше пълен стадиона атмосферата беше изключителна, така че замълчете по-този въпрос, че сте ми смешни.Едва ли вие може да направите нещо подобно и едва ли може да свържете повече от 2 изречения в песен...друга тема.
Марков върна тима назад, защото просто се измориха. Все пак на един отбор, когато играта му върви промени не се правят, така че, не намирам видима причина да смени Велизар, който заедно с Тиаго беше-най добрия на терена. Малко повече физическа подготовка и късмет и резняците щяха да си ходят да постят.
Олеееее, с тая физическа подготовка като почнат да се оправдават всички и издивявам направо! Бати, ми и нашите да се подготвят! Вместо да пият по баровете....
Това беше лир. отколонение, ама верно е много дразнещо.
А за мача - ЦСКА сами се оставиха да им вкарат. Склонна съм да подкрепя мнението за треньорската грешка - прекалено се дръпнаха, за да чакат продължения и дузпи. Пък тя каква стана....
Иначе не играха лошо, въпреки че сме ги виждали къде-къде по-добре. Велизар както винаги си игра супер сърцато, пък Петре мн радва, като почне да се ядосва. Не знам, ама за мен това е "да гориш" в мача.
Жалко само, че ние изгоряхме...
I am the master of my fate
I am the captain of my soul