Социални дейности?:)

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
pliu6eno_me4e
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от pliu6eno_me4e »

Защо пък не? Аз винаги съм си представяла колко е забавно да срещнеш някого с червена роза в устата... И тъкмо си мислех, че ще ми се удаде такъв един случай, ама на! Жалко...
Аватар
Jolly
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Jolly »

ами аз ако видя подобно нещо доста ще се изненадам и вероятно ще го сметна за луд!истината е ,че доста отдавна не съм виждала мъж с роза в ръка-да не говорим в уста :? Все пак и хвърчилото е добра идея,нали!а пък и аз съм височка и се забелязвам лесно :lol: :lol:
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!!!!!
Аватар
Ivka1327
В началото бе словото

Мнение от Ivka1327 »

Здравейте,бъдещи колеги,и аз ще ставам социален деец :shock: :shock: - горките хора,дето ще ги социализираме.....разбрах за някаква среща - да ми разясните ако на някой му се занимава.....мерси предварително
Изображение
VIKI_^
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от VIKI_^ »

Ами аз сигурно няма да мога да дойда точно на срещата,защото имам малко работа преди това,но после надявам се ще се видим на откриването и ще се запознаем вече лично-нямам търпение да видя новите си колеги :D Айде до скоро!!!:))))
Аватар
pliu6eno_me4e
Драскач
Обратна връзка:

Срещата е на 02.10. в 12.00ч. на библиотеката - идеята е да пием кафе и да се запознаем преди официалното откриване на учебната година :)
Аватар
Ivka1327
В началото бе словото

Мнение от Ivka1327 »

Мерси :D
Изображение
Аватар
pliu6eno_me4e
Драскач
Обратна връзка:

Моля :)
Аватар
fotone
В началото бе словото

Мнение от fotone »

И едно малко уточненийце-понеже едва ли ще се познаем а и на втори сигурно ще има доста хора наоколо предлагам да се чакаме над стълбите точно до вратите на библиотеката. Ок? :wink:
Да проклинаш че розата има бодли

или да се радваш че бодлите имат роза?
Аватар
pliu6eno_me4e
Драскач
Обратна връзка:

А червена роза в устата? Все пак??? :wink:
Аватар
Ivka1327
В началото бе словото

Мнение от Ivka1327 »

А точно на коя плочка да застанем :lol: И между другото това с розата не е лоша идея - кажи,fotone,няма ли да те познаем веднага...ще се забелязваш отдалеч
Изображение
Аватар
fotone
В началото бе словото

Мнение от fotone »

Ако срещата не беше с толкова хора... :wink:
И то точно там...сигурно ще бъда атракция :lol:

П.С. Ти специално бъди на шестата плочка на втория ред...ако има някой там го помоли да се отмести,да не те объркаме :lol:

Аватар
Ivka1327
В началото бе словото

Мнение от Ivka1327 »

Ааа,няма,няма - аз отдалеч се забелязвам (или поне се чувам - в повечето случаи :wink: ) Иначе ще бъда точно на шестата плочка,щом така казваш - само че долавям някакъв заговор - нали каза най-горе на стълбите - биеш ми игнор, като ме прашащ на втори ред - ще взема да се окажа при някои физици или химици,които са си резервирали втория ред.....
Изображение
Аватар
fotone
В началото бе словото

Мнение от fotone »

Донт уори,няма да се измъкнеш незабелязана :lol:
А те слагам там за да не биеш път чак до горе...виждаш ли как мисля за тебе :D

Аватар
Ivka1327
В началото бе словото

Мнение от Ivka1327 »

Аааааа,да не взема я кръст да сецна, я мускул да разтегна,нали....благодаря ти-изключително си любезен още от първия ден...но съм достатъчно ниска,за да не ме забележите отгоре на стълбите,пък ако застана на втория ред,съвсем ще ме подминете :?
Изображение
Аватар
Jolly
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Jolly »

хехехехе :D :D абе ние защо направо не се чакаме вътре в библиотеката????или неее....можем да направим като по филмите на летищата!аз, fotone и cornyman(понеже сме се виждали на снимки) ще си окачим табелки Вики,Ивка,Надя :D :D и вие като си видите имената ще дойдете при нас!другият вариант е да пратите някоя снимка на fotone (защото аз утре сутрин заминавам за сф)и той ще ви познае на 2ри :D
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!!!!!
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”