На общежитие по социални критерии...
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- hazel
- Стенограф
- Специалност: МО
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Аз точно сега съм си я пуснал, баш акустичната от мтв ънплъгд албума...следва да си пусна пак "Джар ъф флайс"...иначе вица е следния:
Лежат си вечерта лудите в леглата и по едно време някой се провиква "Момчета, виц 16" и всички "хахахахаха". Спукали се от смях. След като се успокоили някой друг се провикнал "Ами виц №5" и всички пак се сцепили от смях. Един от новите в лудницата пита съседите си "Абе кви са тия работи с номерацията?" Другият вика "Глей ся, тука нали сме затворено общество и всеки знае вицовете на другия и сме си ги номерирали" НАшият човек събрал смелост и викнал "Абе хора, виц №22" Никой не се засмял. Двама станали и го счупили от бой. "Абе, защо ме биете, бе" "Вицовете след №20 са за луди"...та по тоя повод, нали и двамата сме луди дегенерати, да се посмеем на шеги дето само ние си знаем....
Лежат си вечерта лудите в леглата и по едно време някой се провиква "Момчета, виц 16" и всички "хахахахаха". Спукали се от смях. След като се успокоили някой друг се провикнал "Ами виц №5" и всички пак се сцепили от смях. Един от новите в лудницата пита съседите си "Абе кви са тия работи с номерацията?" Другият вика "Глей ся, тука нали сме затворено общество и всеки знае вицовете на другия и сме си ги номерирали" НАшият човек събрал смелост и викнал "Абе хора, виц №22" Никой не се засмял. Двама станали и го счупили от бой. "Абе, защо ме биете, бе" "Вицовете след №20 са за луди"...та по тоя повод, нали и двамата сме луди дегенерати, да се посмеем на шеги дето само ние си знаем....

- ChiLL_PiLL
- Драскач
срока е от 29.09 до 04.10. подават се в 42Б,поне така мисля...питах във форума на СБО дали ще работят и през почивните дни,но така и не ми отговорихаjantex написа:Спешно питане - Когато се подава молба по социални критерии може ли да си пише предпочитания за съквартирант?
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
- ChiLL_PiLL
- Драскач
всички си го задаваме тоя шибан въпросmoonset написа:Добре де ама аз до 10ти к'во да правя?! Къде да се подслоня?!Не свързвах у4енете в СУ със спане под мостовете-хахахааха(истеричен смях) А между другото на СУ не им достигат САМО 2000 легла за да си настанят новоприетите
тъпо е положението,но всеки се спасява както може..аз примерно въобще не съм мислела да бъда на квартира и то първата година,ама така се наложи..тей че успех и на теб!дано след 10ти да се засичаме вече в Студентски град
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)