На общежитие по социални критерии...

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

А, добър ден! :D
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
hazel
Стенограф
Специалност: МО
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

Баце, не казвам, че аз съм в грешка. Нали знаеш, истината е някъде там... :D :D :D :D Ще се разбере на 10-ти октомври каква е. А дотогава - Кой уби Лора Палмър? и други екзистенциален въпрос - Абе, къде е батко, бе? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ИзображениеИзображение
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

Абе ти си луд бе!

Мислех,че само аз се кефя на "Alice in Chains" :scratch: А аз определено не съм добре :confused2:
Аватар
hazel
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

Явно ставаме двама :D :D :D Тогава за поздрав и да се посмеем двамата - виц №16 (нали се сещаш вица по този повод), а също и поздравче с "Nutshell" - тая песен на Алис ин чейнс ме разбива отвсякъде...
ИзображениеИзображение
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

НЕ може да бъде...това ми е любимата песен на Alice in Chains, особено ме кефи на акустично (Unplugged)...егати депресията дето вкарва...мда ,супер е...мерси за поздрава...

...а иначе тоя виц 16 - не знам за кво става дума? :roll:
Аватар
hazel
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

Аз точно сега съм си я пуснал, баш акустичната от мтв ънплъгд албума...следва да си пусна пак "Джар ъф флайс"...иначе вица е следния:

Лежат си вечерта лудите в леглата и по едно време някой се провиква "Момчета, виц 16" и всички "хахахахаха". Спукали се от смях. След като се успокоили някой друг се провикнал "Ами виц №5" и всички пак се сцепили от смях. Един от новите в лудницата пита съседите си "Абе кви са тия работи с номерацията?" Другият вика "Глей ся, тука нали сме затворено общество и всеки знае вицовете на другия и сме си ги номерирали" НАшият човек събрал смелост и викнал "Абе хора, виц №22" Никой не се засмял. Двама станали и го счупили от бой. "Абе, защо ме биете, бе" "Вицовете след №20 са за луди"...та по тоя повод, нали и двамата сме луди дегенерати, да се посмеем на шеги дето само ние си знаем....
ИзображениеИзображение
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

Спешно питане - Когато се подава молба по социални критерии може ли да си пише предпочитания за съквартирант? :roll:
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

jantex написа:Спешно питане - Когато се подава молба по социални критерии може ли да си пише предпочитания за съквартирант? :roll:
срока е от 29.09 до 04.10. подават се в 42Б,поне така мисля...питах във форума на СБО дали ще работят и през почивните дни,но така и не ми отговориха :evil: и едва ли може да дадеш предпочитания за съквартирант,защото чрез социалната класация,се запълват свободните места.. :roll:
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

Ще видя какво мога да направя по въпроса... :D
Аватар
moonset
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от moonset »

Добре де ама аз до 10ти к'во да правя?! Къде да се подслоня?! :help: Не свързвах у4енете в СУ със спане под мостовете-хахахааха(истеричен смях) А между другото на СУ не им достигат САМО 2000 легла за да си настанят новоприетите
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

moonset написа:Добре де ама аз до 10ти к'во да правя?! Къде да се подслоня?! :help: Не свързвах у4енете в СУ със спане под мостовете-хахахааха(истеричен смях) А между другото на СУ не им достигат САМО 2000 легла за да си настанят новоприетите
всички си го задаваме тоя шибан въпрос :roll: дайте да съберем пари за 2000 легла,че да им помогнем на милото ни СУ,а :twisted:
тъпо е положението,но всеки се спасява както може..аз примерно въобще не съм мислела да бъда на квартира и то първата година,ама така се наложи..тей че успех и на теб!дано след 10ти да се засичаме вече в Студентски град :D
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
Аватар
moonset
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от moonset »

Мерси,успех наистина ще ми трябва :? :cya:
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”