В ЕС сме.
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
да, въпросът е спорен действително... но в историята Гърция винаги е имала повече късмет, ако мога така да се изразя и във връзка с темата - тя преди нас се освобождава от османското владичество, преди нас премахва социализма като заплаха за икономическото си и политическо развитие, преди нас става член на ЕС...GaVrosH написа:не съм твърде убеден... това е според наложилите се хипотезиinaccessibility написа:няма какво да се коментира - Гърция има огромна история, може би най-старата в Европа
... ама тоя разговор вече се отклонява твърде много от темата, сори
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
абе всяко действие си има противодействие.. нека ни приемат където искат, аз пак смятам да си живея както си знам.. като ми дигнат цените, ще крада! като ми кажат че не мога, ще им кажа да го духат
като ме затворят, ще избягам!
и пак ще си даунлоадвам mp3-ки на аванта!!! ще си варя ракия на село! даже ако забогатея достатъчно, ще си отворя собствена АЕЦ, кво ще ми кажат! майната им, кой ще ме ограничава бе?! кой?
а парите дето ще ги дават - то е ясно в чии джобове ще идат
старо куче не се учи и от нов стопанин не се плаши!
и пак ще си даунлоадвам mp3-ки на аванта!!! ще си варя ракия на село! даже ако забогатея достатъчно, ще си отворя собствена АЕЦ, кво ще ми кажат! майната им, кой ще ме ограничава бе?! кой?
а парите дето ще ги дават - то е ясно в чии джобове ще идат
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И въпреки всичко, до нашето приемане в ЕС тя си остава най-бедната страна в съюзаinaccessibility написа:да, въпросът е спорен действително... но в историята Гърция винаги е имала повече късмет, ако мога така да се изразя и във връзка с темата - тя преди нас се освобождава от османското владичество, преди нас премахва социализма като заплаха за икономическото си и политическо развитие, преди нас става член на ЕС...
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
дам, сега си спомних, че по Евронюз често дават картата за времето и недалеч от Мароко и Испания в Атлантическия океан има няколко острова, които са към Европейския континент... може би за тях става дума...
но всъщност толкова малки по територия и население държави, нямат никакво влияние в общата европейска политика... има подобно федеративно-автономно островче към Финландия, което наскоро стана известно с това, че политиката на Финладския кабинет е в ущърб на тази малка общност... но не могли да постигнат нищо, ако не обявят независимост, за да могат да имат участие в ЕП...
такива ми ти работи...
но всъщност толкова малки по територия и население държави, нямат никакво влияние в общата европейска политика... има подобно федеративно-автономно островче към Финландия, което наскоро стана известно с това, че политиката на Финладския кабинет е в ущърб на тази малка общност... но не могли да постигнат нищо, ако не обявят независимост, за да могат да имат участие в ЕП...
такива ми ти работи...