ФЖМК (преименувана от Журналистика)

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Заключено
Аватар
train_reaction
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от train_reaction »

Аз савсем се обърках (от части защото прочетох всички постове от 10та страница на един дъх). Значи първокурсниците от целия ФЖМК си чукваме среща отпред и в 13:45 и после отиваме на кафе/пейка и се опознаваме така ли?
we’re going to hell anyway, let’s travel first class
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

train_reaction, наполовина си разбрал/а :lol: :lol: значи 13:45 се чакаме пред входа на ботаническата градина и след тва отиваме ал тогедър в скъпия ни факултет за откриването или квото и да е там нещо :D и вече след тва може на кафенце :D
vassito_val написа: Защо тези, които ще ходим и в ректората, не се разберем допълнително за една по-ранна среща и да ходим заедно в СУ-то? Като се даде инфо за началния час на официалното откриване, може да се уговорим, нали? 8)
айде аз съм съгласна да се разберем с тия ентусиасти ,които ще ходят по-рано - в ректората! :D може да си чукнем няква среща 10:45 някъде на по-видно място,че да се познаем (ама тия които за запознати с обектите близо до унито да предлагат) и примерно да си разменим координати с някого,че да не се разминем?
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
Аватар
train_reaction
В началото бе словото
Обратна връзка:

train_reaction, наполовина си разбрал/а значи 13:45 се чакаме пред входа на ботаническата градина и след тва отиваме ал тогедър в скъпия ни факултет за откриването или квото и да е там нещо и вече след тва може на кафенце
Да, де, ама аз по навик от гимназиалните години направо на кафенцето прескочих :oops: :D
Навита съм за среща пред ботаническата - да не тръгнете без мен :)
Аватар
newone
В началото бе словото

Мнение от newone »

Еее, няма такива работи- ще се чакаме пред ботаническата :)...Даже аз предлагам да изчакаме ентусиастите, които са решили да ходят до Ректората и чак тогава тържествено да прекрачим прага на НАШИЯ си ФАКУЛТЕТ ;)...какво ще кажете?
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dani »

еее,предполагам ,че няма да се наложи да ни чакате много!! ако трябва ще тръгнем по-ранко от ректората и ще дойдем точно в 13.45
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

дани написа:еее,предполагам ,че няма да се наложи да ни чакате много!! ако трябва ще тръгнем по-ранко от ректората и ще дойдем точно в 13.45
:thumbleft: :thumbleft: :thumbleft:
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
Аватар
train_reaction
В началото бе словото
Обратна връзка:

Дани, аз те знам тебе :lol: - говорихме си на записването ако се сещаш :D
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dani »

на записването-да ти кажа вече нищо не помня :oops:
ще ми припомниш ли? :)
Аватар
letq6ta_kalinka
В началото бе словото

Мнение от letq6ta_kalinka »

Пишете ме и мен за срещата на 2-ри в 13:45 :) Аз също ще отида в Ректората, защото за този ден мечтая от няколко години (и особено много през този 12-ти клас). Е, не, че ще е нещо кой знае какво, но все пак ще си е моят първи учебен ден в СУ. Предполагам, че много бързо ще се ориентирам към някоя градинка, но дори и да видя някой от вас, колеги, няма да ви позная. Пред Ботаническата обаче няма начин да ви сбъркам :lol:
Аватар
Pun1sher
Пишете, о, братя

Мнение от Pun1sher »

И аз ще мина през ректората да видя кфо е що е и слез това отивам на срещата в градинката 8)
Whatever, Whatever, I'll Do What I Want !!!
Изображение

http://spoilerslost.blogspot.com/
Аватар
Nuc
От дъжд на вятър

Мнение от Nuc »

aide zdrasti i ot men pi6a na latinica 6ot nema kirilica v zalata dano da ne me bannat moderatorite... az sam ve4e v gadnata sofiq i 4akam 2-ri... ama se 4udq dali da oda v rektorata... ina4e za pred fakulteta sam navit... makar 4e ot moita grupa ne poznavam nikoi kaji-re4i....ot teq deto sme I-vi kurs samo dani poznavam ama tq e PR :) i vse pak sh se opraim nqkaksi mai.... :) a mejdu drugoto az iskam da u4a italianski ot dosta vreme taka 4e sas sigurnost 6te oformim grupa kato gledam kolko naviti ima :)
Аватар
ugly_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ugly_girl »

Аз обаче не разбрах последно в колко часа трябва да сме пред ректората..?Ако някой знае със сигурност да каже...
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
Аватар
myselff
В началото бе словото

Мнение от myselff »

на мен ми казаха в 11
Аватар
suny_smile
В началото бе словото

Мнение от suny_smile »

Хей, пишете ме и мен за срещата пред Ботаническата градина в 13:45.
Ах, как е хубаво да станеш рано, да откъснеш клонка от дърво,да тръгнеш под едно небе засмяно и просто да не знаеш за какво
Аватар
train_reaction
В началото бе словото
Обратна връзка:

Ми, ние хубаво се уговаряме, ама как ще се познаем? Или то с питане до Цариград се стига :D
Айде тогава, до утре, колеги. Искам ви чистички и спретнати, че денят ще е голям и дълъг :)
Заключено

Обратно към “Студенти - общ форум”