Ако ревнеш преставамявор написа:Da BuzZ, със Stark имате сериозни комплекси. Престанете да се заяждате. Примерът ми си беше доста добър.
Градски транспорт - ?!?
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
- явор
- Летописец Виртуоз
Де да бълнувах... и хич не е несравнимо.Da BuzZ написа:Аз обаче преставам. Гледай го това какво бълнува. За някакъв гръб говори, източване, опитва се да сравни несравнимото... Съвсем превърта.![]()
![]()
явор написа:Искам внимателно да видиш колко е бюджета на Общините в София и да го разделиш на населението и. Надвишва в пъти(на глава от населението) този на коя да е Община в страната! (За справка от Топлофикация са източени пари колкото е бюджета на Община Варна) Не разбирате ли, че живеете на гърба на страната. Айде по-леко с това да е безплатно всичко. България не е богата страна!
По темата: Някой има ли подробна крта на линиите,з ащото тази, която е на сайта на Градски транспорт хич нищо не се разбира от нея
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
Аз смятам също да си извадя карта след като получа книжката. Малко ще ми е трудно пеш или с колело...а за поскъпването мога да кажа че България освен демократична и правова е и социална държава роля която тя трябва да изпълнява. Компанията за градски транспорт се явява точно в положението на социалната ръка на държавата. За издържането на подобни институции са длъжни не безработните студенти или пенсионери. Хората от сферата на бизнеса и на материалното производство са несравнимо по-богати и съответно трябва да плащат по-големи данъци.
"Човекът е цел сам по себе си"
И.Кант
И.Кант
- явор
- Летописец Виртуоз
Aйде виж моля ти се тея маршрути. На 5 пробвах и картинката не се зареди! Аз от къде да знам имената на спирките!Da BuzZ написа:яворчо, какво пак не си разбрал.
На сайта на СКГТ има три падащи менюта с номерата съответно на автобусите, тролеите и трамваите. Като цъкнеш на номер, му излиза маршрута с имената на улиците, както и в колко часа и коя част от седмицата, колко коли има по линията. Какво не му разбираш на това, смея да кажа доста ясно онагледяване? Трагедия си.
П.П. А това за данъците... въобще не съм съгласен. При прогресивни данъци хората нямат стимул да печелят повече пари от дадена граница... пък и това стимулира гражданите да окриват данъци!
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
яворе, купи си карта на градския транспот, от едната страна е на автобуси,тролеи и трамваи, от другата на маршрутките:)
м/у другото от 1.10.2005 цените на градския транспорт в Бургас бяха съответно 60 стотинки за автобус 70 за маршрутка. При условие, че там има 3 основни линии, които покриват почти целия град и автобусите по баш най-основната (211) са в най-ужасно състояние, толкова разбрицани автобуси в София още не съм видяла
Яворе, София е богата община по-простата причина, че около 70, ако не и повече процента от инвестициите на бизнеса са съсредоточени там...
м/у другото от 1.10.2005 цените на градския транспорт в Бургас бяха съответно 60 стотинки за автобус 70 за маршрутка. При условие, че там има 3 основни линии, които покриват почти целия град и автобусите по баш най-основната (211) са в най-ужасно състояние, толкова разбрицани автобуси в София още не съм видяла
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- явор
- Летописец Виртуоз
Da BuzZ ся като видя, че не е достатъчно информативно и почна да ми се подиграваш!
Мила, ако наистина има такива карти вероятно ще си купя. Благодаря ти. А за парите... не се определят само от инвестициите, а и от данъците. Това 70% наистина обаче доста фрапиращо изглежда (ако е вярно). От акцизи приходите също са доста големи... Мислиш ли, че от Нефтохим и Соди-Девня няма достатъчно постъпления.
Мила, ако наистина има такива карти вероятно ще си купя. Благодаря ти. А за парите... не се определят само от инвестициите, а и от данъците. Това 70% наистина обаче доста фрапиращо изглежда (ако е вярно). От акцизи приходите също са доста големи... Мислиш ли, че от Нефтохим и Соди-Девня няма достатъчно постъпления.
Отворете сърцата си