ФЖМК (преименувана от Журналистика)

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Заключено
Аватар
feather
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от feather »

Е, запознах се с няколко човека там. Май се сещам коя си, де. :lol:
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

последно,направо във факултета ли ще се събираме? :wink:
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
Аватар
newone
В началото бе словото

Мнение от newone »

Е, няма значение ;)..Всъщност говорихме си за Колев и за темпераментния му характер :twisted: ...Ще се виим на 2 - ри...а според теб на колко групи ще ни разделят?
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

,

Мнение от Dani »

на мен ми се ще да мина и през ректората.... :roll:
Аватар
newone
В началото бе словото

Мнение от newone »

Ми, ако искате можем да си направим среща на видно място пред самия факултет..примерно пред входа на бутаническата градина :roll: малко преди 14 часа...Както се съгласят повечето от вас, де ;)
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

ми който иска да отиде в ректората по-рано (аз например :wink: ) и след тва да се чакаме примерно 14 без 15 (че докато се съберем..) пред входа на ботаническата градина :D тва е моето допълнение към предложението на newone :D
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
Аватар
feather
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от feather »

Аз ще ида направо във факултета - на който му се занимава с други разходки, нека си ходи. ;)

А, сетих се! Колев, хехех! :lol: За подобието на среща - ще надникна на входа на градината за чакащи. :lol:
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dani »

ChiLL_PiLL написа:ми който иска да отиде в ректората по-рано (аз например :wink: ) и след тва да се чакаме примерно 14 без 15 (че докато се съберем..) пред входа на ботаническата градина :D тва е моето допълнение към предложението на newone :D
:thumbleft: :thumbleft: :thumbleft:
Аватар
vassito_val
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от vassito_val »

Еее, най-накрая някой да ни осветли по въпроса за часа. Браво, newone!!! :notworthy: Аз също искам да отида на откриването в ректората (то ако не като съм заек, няма кога). Защо тези, които ще ходим и в ректората, не се разберем допълнително за една по-ранна среща и да ходим заедно в СУ-то? Като се даде инфо за началния час на официалното откриване, може да се уговорим, нали? 8)
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Вие сте луди, деца мои! В Ректората е истинска загуба на време и на...въздух! Ама вие сами ще видите де...т'фа не е като в училище някой да следи дали сте дошли или не...Там е пълня тъпня, щото ще се бутате с още 1000 като вас и нищо няма да видите...Но нейсе, успех!!! :lol: :lol:
Аватар
Sleeper
В началото бе словото

Мнение от Sleeper »

Vintersorg написа:Вие сте луди, деца мои! В Ректората е истинска загуба на време и на...въздух! Ама вие сами ще видите де...т'фа не е като в училище някой да следи дали сте дошли или не...Там е пълня тъпня, щото ще се бутате с още 1000 като вас и нищо няма да видите...Но нейсе, успех!!! :lol: :lol:
Право думаш.Аз лично смятам да поразгледам за познати около 30 минути,след тва ще се инсталирам на някоя пейчица и спокойно ще дочакам двато часа :lol:
Pimboli
Пишеща машина

Re: ,

Мнение от Pimboli »

дани написа:на мен ми се ще да мина и през ректората.... :roll:
И на мен, но всеки казва, че било загуба на време. Ама все пак... Тоя ден си ми е отделен за това. Не мога да си представя в 11 да си седя вкъщи, при положение, че се открива първата ми година в унито :shock: :roll:
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dani »

съгласна съм!!! :D
пък ако е тъпо винаги моем да си тръгнем и да дочакаме срещата пред факултета в някое кафенце например :wink:
Аватар
newone
В началото бе словото

Мнение от newone »

Това за кафето е хубава идея, обаче имам опасения, че повечето решили да ходят до Ректората ( като видят каква е хавата )ще се разпръснат по съседните кафета и пейчици :?
Аз съм за градинката, а тези, които са ходили до Ректората ще разправят как е минало после на евентуалната среща :)
Аватар
Sleeper
В началото бе словото

Мнение от Sleeper »

Номера е,че повечето кафета ще са претъпкани...За тва разните там пейчици и градинки са идеаУни 8)
Заключено

Обратно към “Студенти - общ форум”