ФЖМК (преименувана от Журналистика)
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- ChiLL_PiLL
- Драскач
- ChiLL_PiLL
- Драскач
ми който иска да отиде в ректората по-рано (аз например
) и след тва да се чакаме примерно 14 без 15 (че докато се съберем..) пред входа на ботаническата градина
тва е моето допълнение към предложението на newone 
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
- vassito_val
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Еее, най-накрая някой да ни осветли по въпроса за часа. Браво, newone!!!
Аз също искам да отида на откриването в ректората (то ако не като съм заек, няма кога). Защо тези, които ще ходим и в ректората, не се разберем допълнително за една по-ранна среща и да ходим заедно в СУ-то? Като се даде инфо за началния час на официалното откриване, може да се уговорим, нали? 
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Право думаш.Аз лично смятам да поразгледам за познати около 30 минути,след тва ще се инсталирам на някоя пейчица и спокойно ще дочакам двато часаVintersorg написа:Вие сте луди, деца мои! В Ректората е истинска загуба на време и на...въздух! Ама вие сами ще видите де...т'фа не е като в училище някой да следи дали сте дошли или не...Там е пълня тъпня, щото ще се бутате с още 1000 като вас и нищо няма да видите...Но нейсе, успех!!!![]()
Re: ,
И на мен, но всеки казва, че било загуба на време. Ама все пак... Тоя ден си ми е отделен за това. Не мога да си представя в 11 да си седя вкъщи, при положение, че се открива първата ми година в унитодани написа:на мен ми се ще да мина и през ректората....